A penge maga

Joe Abercrombie - A penge maga

Kilencujjú Logennek, a hírhedt barbárnak végül elfogyott a szerencséje. A kelleténél eggyel több viszályba keveredett bele, és hamarosan halott barbár válik belőle. Nem marad utána semmi, csak vacak dalok és halott barátok. Jezal dan Luthar, az önzőség szobra nem vágyik veszélyes kalandokra, legföljebb a vívópáston szeretne dicsőséget kivívni magának. Csakhogy kitörni készül a háború, és a fagyos észak csatamezőin sokkal véresebb szabályok szerint küzdenek. Glokta inkvizítor, a nyomorékból lett kínvallató semmit sem szeretne jobban, mint hogy koporsóban lássa hazatérni Jezalt. Persze ő mindenkit gyűlöl. Aki az árulást próbálván száműzni az Unióból, egymás után hallgatja a vallomásokat, annak aligha marad ideje barátságokat kötni ráadásul a holttestek mutatta legfrissebb nyom talán egyenesen az állam rothadó szívébe vezet. Már ha elég ideig életben marad, hogy követhesse.A Könyv Magyarul!


Letöltések A penge maga ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A penge maga ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  630
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  850 gr
  ISBN:
  9789632453743
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2213791 / 1069447
  Fordító:


  TAGS:
  Online A penge maga ebook, könyvet A penge maga FB2, Download A penge maga PDF , Download A penge maga MOBI, Online A penge maga könyvet, ingyenes letöltések A penge maga IPhone, Online könyvet A penge maga PDF, ingyenes A penge maga DJVU, ingyenes letöltések A penge maga TXT, letöltések A penge maga RTF, Online A penge maga FB2 , e-könyvet A penge maga letöltések TXT, ingyenes A penge maga letöltések könyvet, e-könyvet A penge maga download MOBI, letöltések A penge maga IPad, olvas A penge maga MOBI, olvas A penge maga DOC, ingyenes A penge maga AWZ, Download e-könyvet A penge maga iPad , ingyenes A penge maga DJVU, Download A penge maga e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A penge maga DVD, olvas A penge maga TXT, Book A penge maga letöltések DJVU, A penge maga letöltések könyvet ingyenes, A penge maga letöltések könyvet pdf ingyenes, A penge maga pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A penge maga pdf ingyenes, A penge maga letöltések könyvet epub ingyenes, A penge maga ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply