A peloponnészoszi háború


A görög történetírás legnagyobb alakjának nyolc könyvből álló műve a pelopponészoszi háború (Kr.e. 431-404) lefolyását Kr.e. 410-ig ismerteti. Az eseményeket saját kutatásai segítségével rekonstruálta, s munkájához írott forrásokat is felhasznált. A leírás folyamatába szónoklatokat illesztett, hogy megvilágítsa a szereplők cselekedeteinek, a politikai döntéseknek az okait, kifejezve személyes értelmezését mindannak okairól, ami bekövetkezett. A könyv egyik legdrámaibb s a szofisztikus vitairodalom magaslataira emelkedő jelenete a kicsiny Mélosz szigetét körülzáró athéniak és az erőszaknak nem engedő mélosziak párbeszéde, amely a nagyhatalmak és a kisállamok örök és – a kicsikre nézve többnyire végzetes – konfliktusának legjobb összefoglalása az egész ókori irodalomban.A Könyv Magyarul!


Letöltések A peloponnészoszi háború ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A peloponnészoszi háború ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  708
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  840 gr
  ISBN:
  9789633796788
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2114717 / 1019264
  Series:


  TAGS:
  Online A peloponnészoszi háború ebook, könyvet A peloponnészoszi háború FB2, Download A peloponnészoszi háború PDF , Download A peloponnészoszi háború MOBI, Online A peloponnészoszi háború könyvet, ingyenes letöltések A peloponnészoszi háború IPhone, Online könyvet A peloponnészoszi háború PDF, ingyenes A peloponnészoszi háború DJVU, ingyenes letöltések A peloponnészoszi háború TXT, letöltések A peloponnészoszi háború RTF, Online A peloponnészoszi háború FB2 , e-könyvet A peloponnészoszi háború letöltések TXT, ingyenes A peloponnészoszi háború letöltések könyvet, e-könyvet A peloponnészoszi háború download MOBI, letöltések A peloponnészoszi háború IPad, olvas A peloponnészoszi háború MOBI, olvas A peloponnészoszi háború DOC, ingyenes A peloponnészoszi háború AWZ, Download e-könyvet A peloponnészoszi háború iPad , ingyenes A peloponnészoszi háború DJVU, Download A peloponnészoszi háború e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A peloponnészoszi háború DVD, olvas A peloponnészoszi háború TXT, Book A peloponnészoszi háború letöltések DJVU, A peloponnészoszi háború letöltések könyvet ingyenes, A peloponnészoszi háború letöltések könyvet pdf ingyenes, A peloponnészoszi háború pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A peloponnészoszi háború pdf ingyenes, A peloponnészoszi háború letöltések könyvet epub ingyenes, A peloponnészoszi háború ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply