A patkány éve

Bartók Imre - A patkány éve

Mintha ezt a helyet már kezdettől fogva azért építették volna, hogy kísértetvárossá váljon. Lehetséges, hogy a történelem óramutatója milliókat söpörjön el ilyen hirtelen, ilyen elképzelhetetlenül rövid idő alatt? Lehetséges, hogy ez az egész hormonburleszk, ez a kicsinyességből, félelemből és szeretetfoszlányokból összeálló biofiziológiai nagyüzem egy csapásra semmivé váljon?
New York, a világok keresztútja hamarosan egy globális bioapokalipszis kiindulópontjává válik. Az örökké nyüzsgő városban azonban ez egyelőre csak egy magányos, megkeseredett rendőrfelügyelőt aggaszt, aki hiába próbál valami rendszert felfedezni a növénnyé változtatott családok, brutális csonkolások és megmagyarázhatatlan terrorcselekmények kavalkádja mögött. Ám a rendszer létezik, és legfőbb motorjai Karl, Ludwig és Martin, a három különleges képességekkel rendelkező óvilági gondolkodó. Miközben egyre közelebb kerülnek vezetőjük, a csábító és titokzatos Cynthia terveinek megvalósításához, kétségbeesetten próbálják leplezni egymás és a világ előtt saját elméjük széthullását de vajon meddig sikerülhet ez egy olyan világban, ami nekik köszönhetően épp most fordul ki önmagából?
Bartók Imre könyve szédületes sodrású akcióregény, költői szépségű próza, kozmikus látomás a világvégéről, egyúttal megejtő diagnózis a barátság erejéről és a személyiség totális kiszolgáltatottságáról.A Könyv Magyarul!


Letöltések A patkány éve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A patkány éve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13 x 21 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  574
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9789633102107
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A patkány éve ebook, könyvet A patkány éve FB2, Download A patkány éve PDF , Download A patkány éve MOBI, Online A patkány éve könyvet, ingyenes letöltések A patkány éve IPhone, Online könyvet A patkány éve PDF, ingyenes A patkány éve DJVU, ingyenes letöltések A patkány éve TXT, letöltések A patkány éve RTF, Online A patkány éve FB2 , e-könyvet A patkány éve letöltések TXT, ingyenes A patkány éve letöltések könyvet, e-könyvet A patkány éve download MOBI, letöltések A patkány éve IPad, olvas A patkány éve MOBI, olvas A patkány éve DOC, ingyenes A patkány éve AWZ, Download e-könyvet A patkány éve iPad , ingyenes A patkány éve DJVU, Download A patkány éve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A patkány éve DVD, olvas A patkány éve TXT, Book A patkány éve letöltések DJVU, A patkány éve letöltések könyvet ingyenes, A patkány éve letöltések könyvet pdf ingyenes, A patkány éve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A patkány éve pdf ingyenes, A patkány éve letöltések könyvet epub ingyenes, A patkány éve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply