A patchwork technikáinak enciklopédiája

Katherine Guerrier - A patchwork technikáinak enciklopédiája

Gyönyörű foltvarrott és tűzött kézimunkák készítéséhez valamennyi technika részletes magyarázata lépésről lépésre, fényképekkel illusztrálva. Az elfoglalt, kreatív kézimunkázókat megismerteti a körkéses szabás és a gyorstűzés rejtelmeivel, amellyel feleannyi idő alatt szemet gyönyörködtető darabokat hozhatnak létre. Tanácsokkal látja el a kezdőket, hogyan fogjanak hozzá a munkához, a tapasztalattal rendelkezőknek pedig bemutat bonyolultabb technikákat. A lenyűgöző képekből mindenki ötletet meríthet saját alkotásának elkészítéséhez.A Könyv Magyarul!


Letöltések A patchwork technikáinak enciklopédiája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A patchwork technikáinak enciklopédiája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  176
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  590 gr
  ISBN:
  9789634061373
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2659094 / 1153921
  Translator:


  TAGS:
  Online A patchwork technikáinak enciklopédiája ebook, könyvet A patchwork technikáinak enciklopédiája FB2, Download A patchwork technikáinak enciklopédiája PDF , Download A patchwork technikáinak enciklopédiája MOBI, Online A patchwork technikáinak enciklopédiája könyvet, ingyenes letöltések A patchwork technikáinak enciklopédiája IPhone, Online könyvet A patchwork technikáinak enciklopédiája PDF, ingyenes A patchwork technikáinak enciklopédiája DJVU, ingyenes letöltések A patchwork technikáinak enciklopédiája TXT, letöltések A patchwork technikáinak enciklopédiája RTF, Online A patchwork technikáinak enciklopédiája FB2 , e-könyvet A patchwork technikáinak enciklopédiája letöltések TXT, ingyenes A patchwork technikáinak enciklopédiája letöltések könyvet, e-könyvet A patchwork technikáinak enciklopédiája download MOBI, letöltések A patchwork technikáinak enciklopédiája IPad, olvas A patchwork technikáinak enciklopédiája MOBI, olvas A patchwork technikáinak enciklopédiája DOC, ingyenes A patchwork technikáinak enciklopédiája AWZ, Download e-könyvet A patchwork technikáinak enciklopédiája iPad , ingyenes A patchwork technikáinak enciklopédiája DJVU, Download A patchwork technikáinak enciklopédiája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A patchwork technikáinak enciklopédiája DVD, olvas A patchwork technikáinak enciklopédiája TXT, Book A patchwork technikáinak enciklopédiája letöltések DJVU, A patchwork technikáinak enciklopédiája letöltések könyvet ingyenes, A patchwork technikáinak enciklopédiája letöltések könyvet pdf ingyenes, A patchwork technikáinak enciklopédiája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A patchwork technikáinak enciklopédiája pdf ingyenes, A patchwork technikáinak enciklopédiája letöltések könyvet epub ingyenes, A patchwork technikáinak enciklopédiája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply