A párválasztó


Harmincöt lány. Egy korona. Egy lehetőség, ami az életben csak egyszer adódik.

A Párválasztóban részt vevő harmincöt lány számára ez életük legnagyobb esélye. Egy lehetőség arra, hogy kiszabaduljanak abból az életből, amibe beleszülettek. Hogy belépjenek egy világba, amiben csillogó ruhákat és felbecsülhetetlen értékű ékszereket hordanak. Hogy palotában lakjanak és a csodás Maxon herceg szívéért vetekedjenek egymással.
America Singer számára azonban kész rémálom Kiválasztottnak lenni. Azt jelenti ugyanis, hogy hátat kell fordítania titkos szerelmesének, Aspennek, aki egy alsóbbrendű kasztba tartozik. El kell hagynia az otthonát, hogy beszálljon az ádáz közdelembe egy koronáért, amire nem is vágyik. Egy palotában kell élnie, amit a lázadók erőszakos támadásai fenyegetnek állandóan.
Aztán America megismeri Maxon herceget. Lassan megkérdőjelezi addigi terveit, és rádöbben arra, hogy az élet, amiről mindig is álmodott, talán köszönő viszonyban sincs a jövővel, amit korábban még csak el sem képzelt volna.

"Elbűvölő, megragadó és épp a megfelelő mennyiségű izgalom van benne!" – Kiersten White, New York Times
A Könyv Magyarul!


Letöltések A párválasztó ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A párválasztó ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  360
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  384 gr
  ISBN:
  9789636896188
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2236847 / 1091633
  Series:


  TAGS:
  Online A párválasztó ebook, könyvet A párválasztó FB2, Download A párválasztó PDF , Download A párválasztó MOBI, Online A párválasztó könyvet, ingyenes letöltések A párválasztó IPhone, Online könyvet A párválasztó PDF, ingyenes A párválasztó DJVU, ingyenes letöltések A párválasztó TXT, letöltések A párválasztó RTF, Online A párválasztó FB2 , e-könyvet A párválasztó letöltések TXT, ingyenes A párválasztó letöltések könyvet, e-könyvet A párválasztó download MOBI, letöltések A párválasztó IPad, olvas A párválasztó MOBI, olvas A párválasztó DOC, ingyenes A párválasztó AWZ, Download e-könyvet A párválasztó iPad , ingyenes A párválasztó DJVU, Download A párválasztó e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A párválasztó DVD, olvas A párválasztó TXT, Book A párválasztó letöltések DJVU, A párválasztó letöltések könyvet ingyenes, A párválasztó letöltések könyvet pdf ingyenes, A párválasztó pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A párválasztó pdf ingyenes, A párválasztó letöltések könyvet epub ingyenes, A párválasztó ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply