A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2

Budai Lotti - A párizsi gésa - A szamuráj lánya 2

Miután hazájából menekülnie kell, Miya Párizsban talál új otthonra, ahol hamarosan a város legkeresettebb és legvagyonosabb prostituáltja lesz. Múltja azonban kísérteni kezdi: fenyegető üzeneteket kap és élete is veszélybe kerül. Végzete végül újra Japán partjai felé vezeti. Mikor megérkezik, árulás vádjával börtönbe vetik és kivégzés vár rá. Egykori szövetségese csak egy kegyetlen alku árán menti meg életét, s Miyára újabb megpróbáltatások várnak a háború sújtotta országban. Kalandjai során a császári udvar misztikus és veszélyes világával is megismerkedik, s életében végre újra felbukkan a szerelem.

Budai Lotti – a hatalmas sikert aratott Ágyas és úrnő című sorozata után – új regényében a 19. századi Japán titokzatos világát tárja elénk, amelyben nyomon követhetjük Kelet és Nyugat találkozását egy rendkívüli fiatal lány szívszorító kalandjain keresztül. Az írónőtől megszokott módon a könyvben ezúttal is szórakoztató formában elegyedik egymással a romantika, a szenvedély és a történelmi hitelesség.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  420
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  ISBN:
  9786155875045
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2019
  Commodity code:
  2714306 / 1174359
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 ebook, könyvet A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 FB2, Download A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 PDF , Download A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 MOBI, Online A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 könyvet, ingyenes letöltések A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 IPhone, Online könyvet A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 PDF, ingyenes A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 DJVU, ingyenes letöltések A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 TXT, letöltések A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 RTF, Online A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 FB2 , e-könyvet A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 letöltések TXT, ingyenes A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 letöltések könyvet, e-könyvet A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 download MOBI, letöltések A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 IPad, olvas A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 MOBI, olvas A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 DOC, ingyenes A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 AWZ, Download e-könyvet A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 iPad , ingyenes A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 DJVU, Download A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 DVD, olvas A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 TXT, Book A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 letöltések DJVU, A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 letöltések könyvet ingyenes, A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 letöltések könyvet pdf ingyenes, A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 pdf ingyenes, A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 letöltések könyvet epub ingyenes, A párizsi gésa – A szamuráj lánya 2 ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply