A Pannon

Marcellus Mihály - A Pannon

Marcellus Mihály Pannonia Romanum sorozatának legújabb kötete Marcus Aurelius Antoninus császár uralkodásának idején, a szerző Északi vihar című regényének eseményeit követően játszódik Pannonia Superior provincia területén. A regény főszereplői történelmi alakok: mind Marcus Valerius Maximianus pannoniai születésű nemes, a parthus háború veteránja, aki szülőföldjére visszatérve újra fegyvert fog a limest áttörő germánok ellen, mind ellensége, a narista törzs királya, Valao.
Hasonlóképpen történelmi alak Marcus Aurelius Antoninus is, aki Kr. u. 161-ben lépett a császári trónra, Lucius Verust emelve társcsászárává. Miközben társuralkodójára bízta keleten a parthus fenyegetés visszaverését, rá hárult a birodalom nyugati felét egyre inkább veszélyeztető germán törzsek legyőzése.
A germán törzsszövetség meglepően szervezetten indít támadást a Danuvius mentén, sorra felmorzsolva a határerődöket és helyőrségeket. A hadseregbe nemrég visszatért Marcus Valerius Maximianus ellenségtől körülvéve bujdokolni kényszerül maroknyi megmaradt csapatával, miközben a naristák királya, Valao, személyesen rá is vadászik a határvidék biztosítása közben. A rajtaütések, portyák és cselvetések kegyetlenek, mégis mindkét oldalon vannak olyan vérbeli harcosok, akik nem helyezik a tisztesség elé a győzelmet, és akár az árulás árán szerzett előnyt is hajlandóak visszautasítani.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Pannon ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Pannon ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14.7 x 21.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  374
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  6135443 / 5135035
  Series:


  TAGS:
  Online A Pannon ebook, könyvet A Pannon FB2, Download A Pannon PDF , Download A Pannon MOBI, Online A Pannon könyvet, ingyenes letöltések A Pannon IPhone, Online könyvet A Pannon PDF, ingyenes A Pannon DJVU, ingyenes letöltések A Pannon TXT, letöltések A Pannon RTF, Online A Pannon FB2 , e-könyvet A Pannon letöltések TXT, ingyenes A Pannon letöltések könyvet, e-könyvet A Pannon download MOBI, letöltések A Pannon IPad, olvas A Pannon MOBI, olvas A Pannon DOC, ingyenes A Pannon AWZ, Download e-könyvet A Pannon iPad , ingyenes A Pannon DJVU, Download A Pannon e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Pannon DVD, olvas A Pannon TXT, Book A Pannon letöltések DJVU, A Pannon letöltések könyvet ingyenes, A Pannon letöltések könyvet pdf ingyenes, A Pannon pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Pannon pdf ingyenes, A Pannon letöltések könyvet epub ingyenes, A Pannon ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply