A paleo gyermek


Ugyan miért tudnák jobban az esőerdőben, mi a jó a saját gyerekeinknek? Korunk első nemzedéke, amely felismerte a természeti és a modern ember világának ellentmondásait, még nem igazi paleolit generáció, hiszen épp csak nekikezdett korábbi étkezési és civilizációs szokásai megváltoztatásának. Gyermekeink azonban – ha teszünk érte – már beleszülethetnek ebbe az új létformába.
Ehhez kínál segítséget Kocsis Richárd könyve, amelynek legfőbb üzenete: éljünk bár csendes barlangban vagy forgalmas metropoliszban, mindig biológiai lények maradunk, remekbe szabott szerkezetek, amelyek azonban képtelenek lépést tartani a környezet drámaian felgyorsult változásaival. A feladat adott: a természet, az evolúció által egyszer már "feltalált", tökéletesített, ám azóta elfeledett tulajdonságokat, viselkedésformákat kell újra felfedeznünk és alkalmaznunk.
A friss kutatási eredményekkel gazdagon alátámasztott kötet határozott evolúciós biológiai és antropológiai nézőponttal közelít az örök kérdésekhez. Hogyan készüljünk a fogantatásra? Milyen gyakran és meddig szoptassunk? Hol aludjon a baba? Miért fontos a hordozás? Milyen a jó alvás? Milyen szerep jut az apának egy egészséges gyermek életében?
Térjünk vissza a gyökereinkhez, váljunk egy modern törzs tagjaivá, és tanuljunk a természeti népektől! Idealizáló vagy naiv elképzelések helyett a szerző színes és izgalmas példákkal illusztrálja tanácsait és állításait, a kétkedőknek pedig tudományos alapossággal magyarázza el az adott kérdés fiziológiai és pszichológiai hátterét.
Mindannyian arra vágyunk, hogy gyermekünk nálunk is egészségesebb, tudatosabb és kiegyensúlyozottabb lehessen. A paleo gyermek gyakorlati útmutató a következő generáció felneveléséhez, amely ezáltal lehetőséget kap rá, hogy már a kezdetektől tudatosabb életet éljen.
KOCSIS RICHÁRD vegyészmérnökként végezett a BME-n, és kutatási vezetőként dolgozik Budapesten. Közel húsz éve foglalkozik evolúciós kérdésekkel szabadidejében. A Paleolit életmódmagazin alapításától kezdve a lap egyik legtöbbet publikáló szerzője. A paleo szemléletű gyermeknevelésről szóló cikksorozatának írása idején született meg a kislánya, aki mellett testközelből szerezhetett tapasztalatokat.A Könyv Magyarul!


Letöltések A paleo gyermek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A paleo gyermek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  320
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  286 gr
  ISBN:
  9786155715112
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2698616 / 1165500  TAGS:
  Online A paleo gyermek ebook, könyvet A paleo gyermek FB2, Download A paleo gyermek PDF , Download A paleo gyermek MOBI, Online A paleo gyermek könyvet, ingyenes letöltések A paleo gyermek IPhone, Online könyvet A paleo gyermek PDF, ingyenes A paleo gyermek DJVU, ingyenes letöltések A paleo gyermek TXT, letöltések A paleo gyermek RTF, Online A paleo gyermek FB2 , e-könyvet A paleo gyermek letöltések TXT, ingyenes A paleo gyermek letöltések könyvet, e-könyvet A paleo gyermek download MOBI, letöltések A paleo gyermek IPad, olvas A paleo gyermek MOBI, olvas A paleo gyermek DOC, ingyenes A paleo gyermek AWZ, Download e-könyvet A paleo gyermek iPad , ingyenes A paleo gyermek DJVU, Download A paleo gyermek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A paleo gyermek DVD, olvas A paleo gyermek TXT, Book A paleo gyermek letöltések DJVU, A paleo gyermek letöltések könyvet ingyenes, A paleo gyermek letöltések könyvet pdf ingyenes, A paleo gyermek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A paleo gyermek pdf ingyenes, A paleo gyermek letöltések könyvet epub ingyenes, A paleo gyermek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply