A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1

Budai Lotti - A nyugati szerető - A szamuráj lánya 1

Miya, Joritomo Aszuakura szamuráj lánya, éppen menyegzőjére készül a helyi tartományúr fiával, amikor a sors az útjába sodorja Antony Pearsont, a vonzó angol kereskedőt. A két fiatal egymásba szeret, ám titkos és szenvedélyes viszonyuk lelepleződik. Miya és Antony életét a lány vőlegénye menti meg, aki a történtek ellenére feleségül veszi a szamuráj lányát. Miya mélységes hálát érez férje iránt, akit azonban családjával együtt elsöpör egy politikai tisztogatás, amit az ország vezetője, a sógun rendelt el. Miya magára marad a háború szélére sodródott országban, s hamarosan a gésák egyszerre lenyűgöző és veszélyes világában találja magát. Miya végül bosszút esküszik férje gyilkosai és az ország vezetője, a sógun ellen, s harcában kész minden eszközt bevetni…

Budai Lotti – a hatalmas sikert aratott Ágyas és úrnő című sorozata után – új regényében a 19. századi Japán titokzatos világát tárja elénk, amelyben nyomon követhetjük Kelet és Nyugat találkozását egy rendkívüli fiatal lány szívszorító kalandjain keresztül. Az írónőtől megszokott módon a könyvben ezúttal is szórakoztató formában elegyedik egymással a romantika, a szenvedély és a történelmi hitelesség.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  420
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  ISBN:
  9786155875021
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2018
  Commodity code:
  2714305 / 1174358
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 ebook, könyvet A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 FB2, Download A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 PDF , Download A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 MOBI, Online A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 könyvet, ingyenes letöltések A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 IPhone, Online könyvet A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 PDF, ingyenes A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 DJVU, ingyenes letöltések A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 TXT, letöltések A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 RTF, Online A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 FB2 , e-könyvet A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 letöltések TXT, ingyenes A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 letöltések könyvet, e-könyvet A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 download MOBI, letöltések A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 IPad, olvas A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 MOBI, olvas A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 DOC, ingyenes A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 AWZ, Download e-könyvet A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 iPad , ingyenes A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 DJVU, Download A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 DVD, olvas A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 TXT, Book A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 letöltések DJVU, A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 letöltések könyvet ingyenes, A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 letöltések könyvet pdf ingyenes, A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 pdf ingyenes, A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 letöltések könyvet epub ingyenes, A nyugati szerető – A szamuráj lánya 1 ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply