A nyomozó – Álomférfi sorozat 3.


A szerelem a szomszédban van…

A kedves, félénk Mara Hanover szerelmes a szomszédjába. Négy éve titokban ácsingózik álmai pasija után, de tudja, hogy a jóképű Mitch Lawson nyomozó nem az ő fajtájához való. A származása miatt egy ilyen férfi nem akarhat tőle semmit. De amikor a fürdőszobai csap elromlik, és nem lehet elzárni, Mitch siet a segítségére.
Mitch már régóta figyeli a szomszédnőjét, és kapva kap az alkalmon, hogy segítsen neki. A plátói kapcsolatukat azonnal átfűti a szenvedély. Aztán Mara aggasztó telefonhívást kap az unokatestvére gyerekeitől, és úgy érzi, visszahúzza őt az az élet, amit mindenáron megpróbált maga mögött hagyni. Vajon a szexi nyomozó meg tudja győzni Marát, hogy engedje el a múltját, és építsék együtt a közös jövőjüket?
A Könyv Magyarul!


Letöltések A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  572
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  428 gr
  ISBN:
  9789634063940
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2691602 / 1161745
  Translator:


  TAGS:
  Online A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. ebook, könyvet A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. FB2, Download A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. PDF , Download A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. MOBI, Online A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. könyvet, ingyenes letöltések A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. IPhone, Online könyvet A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. PDF, ingyenes A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. DJVU, ingyenes letöltések A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. TXT, letöltések A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. RTF, Online A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. FB2 , e-könyvet A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. letöltések TXT, ingyenes A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. letöltések könyvet, e-könyvet A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. download MOBI, letöltések A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. IPad, olvas A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. MOBI, olvas A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. DOC, ingyenes A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. AWZ, Download e-könyvet A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. iPad , ingyenes A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. DJVU, Download A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. DVD, olvas A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. TXT, Book A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. letöltések DJVU, A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. letöltések könyvet ingyenes, A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. letöltések könyvet pdf ingyenes, A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. pdf ingyenes, A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. letöltések könyvet epub ingyenes, A nyomozó – Álomférfi sorozat 3. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply