A nyolcadik utas: a Halál

Alan Dean Foster - A nyolcadik utas: a Halál

Az űrben senki nem hallja a sikolyod

A Nostromo teherszállító űrhajó legénységét felébresztik a hibernációból, hogy megvizsgáljanak egy idegen eredetű rádiójelet, amit a hajót irányító számítógép fogad. Nem sokkal később leszállnak az egyik közeli bolygón, és megtalálják a forrást: egy régóta elhagyott hajót, a rakterében több ezernyi furcsa tojással. Ezek vizsgálata során a felfedezőcsapat egyik tagja szerencsétlen balesetet szenved, így a visszatérésükkor kénytelenek magukkal vinni egy idegen lényt a fedélzetre, aki nem sokkal később a legrettenetesebb félelmeiket megtestesítve elkezd egyesével levadászni mindenkit.

A nyolcadik utas: a Halál az 1979-es megjelenését követően a sci-fik egyik alapkövévé vált, Ellen Ripley karakteréből példakép lett. A filmek népszerűsége mindmáig töretlen, számos folytatást forgattak és forgatnak hozzájuk mindmáig, valamint az irodalomban is hatalmas sikert aratott a történet, amelyet további művekkel egészítettek ki és írtak tovább. Alan Dean Foster korabeli regényadaptációja nagyszerűen ragadja meg a filmben lévő izgalmat és rettegést, olyan normákat állítva fel, amiket még ma is követnek a legnagyobb írók. Az olvasó az eredeti regény újraszerkesztett, napjaink nyelvezetéhez és az azóta hatalmas méretűre nőtt Alien-univerzumhoz pontosabban illeszkedő kiadását tartja a kezében.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A nyolcadik utas: a Halál ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A nyolcadik utas: a Halál ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  240
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  240 gr
  ISBN:
  9789634190363
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2651637 / 1152484
  Series:


  TAGS:
  Online A nyolcadik utas: a Halál ebook, könyvet A nyolcadik utas: a Halál FB2, Download A nyolcadik utas: a Halál PDF , Download A nyolcadik utas: a Halál MOBI, Online A nyolcadik utas: a Halál könyvet, ingyenes letöltések A nyolcadik utas: a Halál IPhone, Online könyvet A nyolcadik utas: a Halál PDF, ingyenes A nyolcadik utas: a Halál DJVU, ingyenes letöltések A nyolcadik utas: a Halál TXT, letöltések A nyolcadik utas: a Halál RTF, Online A nyolcadik utas: a Halál FB2 , e-könyvet A nyolcadik utas: a Halál letöltések TXT, ingyenes A nyolcadik utas: a Halál letöltések könyvet, e-könyvet A nyolcadik utas: a Halál download MOBI, letöltések A nyolcadik utas: a Halál IPad, olvas A nyolcadik utas: a Halál MOBI, olvas A nyolcadik utas: a Halál DOC, ingyenes A nyolcadik utas: a Halál AWZ, Download e-könyvet A nyolcadik utas: a Halál iPad , ingyenes A nyolcadik utas: a Halál DJVU, Download A nyolcadik utas: a Halál e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A nyolcadik utas: a Halál DVD, olvas A nyolcadik utas: a Halál TXT, Book A nyolcadik utas: a Halál letöltések DJVU, A nyolcadik utas: a Halál letöltések könyvet ingyenes, A nyolcadik utas: a Halál letöltések könyvet pdf ingyenes, A nyolcadik utas: a Halál pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A nyolcadik utas: a Halál pdf ingyenes, A nyolcadik utas: a Halál letöltések könyvet epub ingyenes, A nyolcadik utas: a Halál ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply