A nők és a feministák története

Luisa Passerini - A nők és a feministák története

A kötet szerzője, Luisa Passerini olasz feminista történésznő, a torinói egyetem professzora.
1991-ben megjelent esszékötete a nőtörténettel kapcsolatos ismeretek átadását kívánta segíteni: a feminizmus második hullámának egyik vezéralakja szól a harmadik hullám képviselőihez.
A kötet első része a nők szóbeli történetét (oral history) vizsgálja a nők közötti kapcsolatok és a nőiségtudat témakörében: a feminizmus történetét, valamint a politikai erőszakhoz és a baloldali terrorizmushoz kötődő nőket elemzi élettörténetükön keresztül.
A második, módszertani rész a kollektív női öntudat hiányával foglalkozik. A szerző célja, hogy az olasz történetírás bemutatásával hozzájáruljon az interszubjektív párbeszéd kialakításához Kelet és Nyugat, Észak és Dél között.A Könyv Magyarul!


Letöltések A nők és a feministák története ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A nők és a feministák története ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  248
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  280 gr
  ISBN:
  9635065604
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2003
  Árukód:
  2006583 / 1120332
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A nők és a feministák története ebook, könyvet A nők és a feministák története FB2, Download A nők és a feministák története PDF , Download A nők és a feministák története MOBI, Online A nők és a feministák története könyvet, ingyenes letöltések A nők és a feministák története IPhone, Online könyvet A nők és a feministák története PDF, ingyenes A nők és a feministák története DJVU, ingyenes letöltések A nők és a feministák története TXT, letöltések A nők és a feministák története RTF, Online A nők és a feministák története FB2 , e-könyvet A nők és a feministák története letöltések TXT, ingyenes A nők és a feministák története letöltések könyvet, e-könyvet A nők és a feministák története download MOBI, letöltések A nők és a feministák története IPad, olvas A nők és a feministák története MOBI, olvas A nők és a feministák története DOC, ingyenes A nők és a feministák története AWZ, Download e-könyvet A nők és a feministák története iPad , ingyenes A nők és a feministák története DJVU, Download A nők és a feministák története e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A nők és a feministák története DVD, olvas A nők és a feministák története TXT, Book A nők és a feministák története letöltések DJVU, A nők és a feministák története letöltések könyvet ingyenes, A nők és a feministák története letöltések könyvet pdf ingyenes, A nők és a feministák története pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A nők és a feministák története pdf ingyenes, A nők és a feministák története letöltések könyvet epub ingyenes, A nők és a feministák története ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply