A nő titkai


Elcsépelt frázis, ám szomorúan igaz: a modern ember sajátos identitáskrízist él át. Értékrendünk összekuszálódott, korábbi preferenciáink elveszni látszanak, kapaszkodóink bizonytalanná lettek. Sokszorosan igaz ez a nőkre, asszonyokra, családanyákra. Az emancipáció a "teljes jogú nő" státuszának lehetőségével ajándékozott meg minket, ám úgy tűnik, legalább annyi megválaszolatlan kérdést is hozott magával.
Hogy lehet valaki felelős, dolgozó nő, édesanya, valamint nyitott és érzékeny társ egyszerre? Hogyan nézhet egy nő farkasszemet a média hazug, külsőségeiben túlidealizált nőképével? S honnan szerezhetünk energiát, hol kereshetünk választ életünk nyitott kérdéseire, mi igazít el bennünket ebben a világban?
Czimer Györgyi a legautentikusabb forrást fedezte fel újra, hogy oda minket is elvezessen. Katartikus élmény végigkísérni, amint az ősi tudás a mesék gazdagító szimbólumkincsének felfejtése nyomán kibomlik, ahogy oldalról oldalra haladva feltárul a Természeti Asszony üzenete, a beavatás útja: az, hogy miként válhatunk szerepszemélyiségünk jelentette vállalásaink meghaladása nyomán valódi Önmagunkká, a valódi Lét birtokosaivá.A Könyv Magyarul!


Letöltések A nő titkai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A nő titkai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  220
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  240 gr
  ISBN:
  9789632910512
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2211256 / 1067474  TAGS:
  Online A nő titkai ebook, könyvet A nő titkai FB2, Download A nő titkai PDF , Download A nő titkai MOBI, Online A nő titkai könyvet, ingyenes letöltések A nő titkai IPhone, Online könyvet A nő titkai PDF, ingyenes A nő titkai DJVU, ingyenes letöltések A nő titkai TXT, letöltések A nő titkai RTF, Online A nő titkai FB2 , e-könyvet A nő titkai letöltések TXT, ingyenes A nő titkai letöltések könyvet, e-könyvet A nő titkai download MOBI, letöltések A nő titkai IPad, olvas A nő titkai MOBI, olvas A nő titkai DOC, ingyenes A nő titkai AWZ, Download e-könyvet A nő titkai iPad , ingyenes A nő titkai DJVU, Download A nő titkai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A nő titkai DVD, olvas A nő titkai TXT, Book A nő titkai letöltések DJVU, A nő titkai letöltések könyvet ingyenes, A nő titkai letöltések könyvet pdf ingyenes, A nő titkai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A nő titkai pdf ingyenes, A nő titkai letöltések könyvet epub ingyenes, A nő titkai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply