A nő helye

Szobota Zoltán (Szerk.) - Vizin Balázs (Szerk.) - A nő helye

A Nő helye című interjúkötet Albert Györgyinek kíván méltó emléket állítani. Az azonos című műsor a népszerű tévés személyiség utolsó televíziós munkája volt. Albert Györgyi két évig vezette a produkciót, amiben több mint 50 közismert és köztiszteletben álló hölgyet látott vendégül. A portréműsorban Györgyi vendégei voltak énekesek, írók, női politikusok, politikus feleségek, színészek, újságírók, üzletasszonyok. A műsorvezető mindig az aktuális vendég életútjával kereste a választ a műsor címére. Albert Györgyi mindig is érzékenyen kezelte az esélyegyenlőség kérdését, ami a legtöbb beszélgetésben visszaköszön.
A Nő helye című könyvben Szulák Andrea előszavával 20 interjú jelent meg írott formában. A könyvben többek között Balázs Klári, Bombera Krisztina, Dobrev Klára, Göncz Árpádné, Heller Ágnes, Koncz Zsuzsa, Lévai Anikó, Malek Andrea, Medveczky Ilona, Pécsi Ildikó, Schmidt Mária, Szabó Magda, Torgyánné Cseh Mária, Törőcsik Mari vall sikerről, kudarcról, karrierről, családról.A Könyv Magyarul!


Letöltések A nő helye ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A nő helye ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  15.2 x 23.3 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  276
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  ISBN:
  9789630683173
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:


  TAGS:
  Online A nő helye ebook, könyvet A nő helye FB2, Download A nő helye PDF , Download A nő helye MOBI, Online A nő helye könyvet, ingyenes letöltések A nő helye IPhone, Online könyvet A nő helye PDF, ingyenes A nő helye DJVU, ingyenes letöltések A nő helye TXT, letöltések A nő helye RTF, Online A nő helye FB2 , e-könyvet A nő helye letöltések TXT, ingyenes A nő helye letöltések könyvet, e-könyvet A nő helye download MOBI, letöltések A nő helye IPad, olvas A nő helye MOBI, olvas A nő helye DOC, ingyenes A nő helye AWZ, Download e-könyvet A nő helye iPad , ingyenes A nő helye DJVU, Download A nő helye e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A nő helye DVD, olvas A nő helye TXT, Book A nő helye letöltések DJVU, A nő helye letöltések könyvet ingyenes, A nő helye letöltések könyvet pdf ingyenes, A nő helye pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A nő helye pdf ingyenes, A nő helye letöltések könyvet epub ingyenes, A nő helye ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply