A nő a tízes kabinból


Lo Blacklock újságíró, egy utazási magazinnál dolgozik. Izgalmas előrelépési lehetőség áll előtte: eltölthet egy egész hetet egy VIP-luxushajóúton. Kezdetben Lo kitűnően érzi magát, a kabinok elegánsak, a vacsorák, a partik fényűzőek, a társaság előkelő. De ahogy telik, múlik az idő, hűvös szelek fújják át a hajót, szürke ég telepedik a fedélzetre, és Lo olyan eseménynek lesz szemtanúja, amit korábban csak a rémálmaiban tudott volna elképzelni. Egy nőt kidobnak a hajóból.
Az utasok mind bebiztosítják magukat, a hajó pedig úgy szeli tovább a hullámokat, mintha mi sem történt volna. Egyedül Lo próbál elkeseredetten választ találni a kérdéseire, és felfedni az igazságot: valami szörnyűségeset…

Meglepő fordulatokban bővelkedő, egyszerre nyomasztó és gyönyörű. Ruth Ware a Sötét erdő közepén című első regénye után újabb lenyűgöző olvasmánnyal bűvöl el minket.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A nő a tízes kabinból ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A nő a tízes kabinból ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  368
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9789634065487
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2708327 / 1170334
  Translator:


  TAGS:
  Online A nő a tízes kabinból ebook, könyvet A nő a tízes kabinból FB2, Download A nő a tízes kabinból PDF , Download A nő a tízes kabinból MOBI, Online A nő a tízes kabinból könyvet, ingyenes letöltések A nő a tízes kabinból IPhone, Online könyvet A nő a tízes kabinból PDF, ingyenes A nő a tízes kabinból DJVU, ingyenes letöltések A nő a tízes kabinból TXT, letöltések A nő a tízes kabinból RTF, Online A nő a tízes kabinból FB2 , e-könyvet A nő a tízes kabinból letöltések TXT, ingyenes A nő a tízes kabinból letöltések könyvet, e-könyvet A nő a tízes kabinból download MOBI, letöltések A nő a tízes kabinból IPad, olvas A nő a tízes kabinból MOBI, olvas A nő a tízes kabinból DOC, ingyenes A nő a tízes kabinból AWZ, Download e-könyvet A nő a tízes kabinból iPad , ingyenes A nő a tízes kabinból DJVU, Download A nő a tízes kabinból e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A nő a tízes kabinból DVD, olvas A nő a tízes kabinból TXT, Book A nő a tízes kabinból letöltések DJVU, A nő a tízes kabinból letöltések könyvet ingyenes, A nő a tízes kabinból letöltések könyvet pdf ingyenes, A nő a tízes kabinból pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A nő a tízes kabinból pdf ingyenes, A nő a tízes kabinból letöltések könyvet epub ingyenes, A nő a tízes kabinból ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply