A nevem Asher Lev

Chaim Potok - A nevem Asher Lev

"Ha választanod kellene az esztétikai vakság és a morális vakság között, te melyiket választanád?"

Mélyen felkavaró, zseniális regény egy kivételes tehetséggel megáldott, érzékeny fiúról, aki a lélek két birodalma – a ladovi (lubavicsi) haszid közösség Isten-vezérelte világa, és a művészet ugyancsak fanatikus, magányos és felőrlő világa – közt vergődik. És mindkettő tántoríthatatlan hűséget követel tőle.

Chaim Potok az amerikai- és a világirodalom egyik legnagyobb alakja. Rabbi, irodalmár, filozófus. Regényei tudás, szépség és szeretet különös ötvözetei, amelyek számos országban vezették hónapokig a bestsellerlistákat.

"A nevem Asher Lev. Az az Asher Lev, akiről az újságokban és a képeslapokban olvasnak, akiről annyi szó esik a vacsora- és koktélpartikon, a Brooklyni Feszületről elhíresült, legendás Lev. Vallásos zsidó vagyok. Igen. Hívő zsidók természetesen nem festenek feszületeket. Ami azt illeti, hívő zsidók egyáltalán nem festenek – úgy, ahogyan én. Szerfölött kemény szavakat írnak és mondanak rólam, vádakat koholnak ellenem: áruló vagyok, hitehagyott, öngyűlölő, a családom, a barátaim, a népem szégyene; másfelől, a keresztények szent és sérthetetlen eszméinek kigúnyolója, a nem zsidók által kétezer éve mélységesen tisztelt létformák istenkáromló kufárja. Nos, semmi efféle nem vagyok. Mindazonáltal teljes őszinteséggel megvallom, hogy vádlóim egészében véve nem tévednek: bizonyos szempontból csakugyan mindegyik vagyok…"

"Potok elismerten a családi élet és az amerikai zsidó érzésvilág felülmúlhatatlanul megindító krónikása" – Times Book Review

"Életigenlő… lelket tápláló… mélyen szántó könyv emberségről, vallásról, művészetről." – The Wall Street Journal
A Könyv Magyarul!


Letöltések A nevem Asher Lev ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A nevem Asher Lev ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  320
  Borító:
  KARTONKÖTÉS
  Súly:
  300 gr
  ISBN:
  9786155617041
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2711268 / 1172257
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A nevem Asher Lev ebook, könyvet A nevem Asher Lev FB2, Download A nevem Asher Lev PDF , Download A nevem Asher Lev MOBI, Online A nevem Asher Lev könyvet, ingyenes letöltések A nevem Asher Lev IPhone, Online könyvet A nevem Asher Lev PDF, ingyenes A nevem Asher Lev DJVU, ingyenes letöltések A nevem Asher Lev TXT, letöltések A nevem Asher Lev RTF, Online A nevem Asher Lev FB2 , e-könyvet A nevem Asher Lev letöltések TXT, ingyenes A nevem Asher Lev letöltések könyvet, e-könyvet A nevem Asher Lev download MOBI, letöltések A nevem Asher Lev IPad, olvas A nevem Asher Lev MOBI, olvas A nevem Asher Lev DOC, ingyenes A nevem Asher Lev AWZ, Download e-könyvet A nevem Asher Lev iPad , ingyenes A nevem Asher Lev DJVU, Download A nevem Asher Lev e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A nevem Asher Lev DVD, olvas A nevem Asher Lev TXT, Book A nevem Asher Lev letöltések DJVU, A nevem Asher Lev letöltések könyvet ingyenes, A nevem Asher Lev letöltések könyvet pdf ingyenes, A nevem Asher Lev pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A nevem Asher Lev pdf ingyenes, A nevem Asher Lev letöltések könyvet epub ingyenes, A nevem Asher Lev ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply