A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla


James Clavell hatalmas ívű Ázsia-sagájának ötödik kötete ugyanazon a helyszínenen folytatódik, ahol A Tajpan abbamaradt: Hongkongban. Kelet és Nyugat e tenyérnyi, élettől nyüzsgő ütközőterén, a titkok szigetén, ahol semmi sem marad titok, folytatódik a két hatalmas kereskedőcsalád, a Struan és a Brock immár csaknem másfél évszázados küzdelme és ellenségeskedése Ázsia legelső cégének, a Nemes Háznak a birtoklásáért.
1963-at írunk. A Hongkong alapításakor, 1841-ben megismert szereplők és történetek immár legendákká patinásultak, de a hatalmi játszmákat ugyanúgy át- meg átszövik az ősi kínai fondorlatok, akár néhány fillérről, akár több nemzedék boldogulásáról van szó.

Clavell monumentális regényében abszolút hiteles, színes minden sorában lendületes, életteli tablót fest Hongkong sajátos világáról, a nagytőke és a nagypolitika egymásra hatásáról, a tőzsde világáról, titkos kínai társaságokról, a nyugati és a keleti világ kémszervezeteinek rivalizálásáról és módszereiről, szerelemről, emberrablásról, kábítószer- és fegyverkereskedelemről, hivatásos verekedőkről, lányokról, fő- és alsárkányokról, milliomosokról, dzsunkalakókról, korrupcióról, kínai kulikról, bankárokról, aranycsinálásról, csempészekről, szövevényes hosszú és rövid távú tervekről, s mindezt olyan lebilincselően érdekesen, ahogy rajta kívül talán senki sem tudja.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  1600
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  1260 gr
  ISBN:
  9789633731840
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2497255 / 1114805
  Series:


  TAGS:
  Online A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla ebook, könyvet A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla FB2, Download A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla PDF , Download A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla MOBI, Online A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla könyvet, ingyenes letöltések A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla IPhone, Online könyvet A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla PDF, ingyenes A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla DJVU, ingyenes letöltések A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla TXT, letöltések A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla RTF, Online A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla FB2 , e-könyvet A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla letöltések TXT, ingyenes A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla letöltések könyvet, e-könyvet A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla download MOBI, letöltések A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla IPad, olvas A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla MOBI, olvas A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla DOC, ingyenes A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla AWZ, Download e-könyvet A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla iPad , ingyenes A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla DJVU, Download A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla DVD, olvas A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla TXT, Book A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla letöltések DJVU, A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla letöltések könyvet ingyenes, A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla letöltések könyvet pdf ingyenes, A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla pdf ingyenes, A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla letöltések könyvet epub ingyenes, A Nemes Ház I-II. rész – Puhatábla ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply