A néma revolverek városa

Rejtő Jenő - A néma revolverek városa

" Hát nézze mondta az ismeretlen , most maga azt teheti, amit akar, de ha mást akar, mint amit mondok, úgy természetesen felkötik rablógyilkosságért. Egyszerű, nem?
Hogyne. es mit akar ön tőlem?
Az életét. Holnaptól kezdve én vagyok Pencroft Tivald. Némi megilletődéssel hallotta 13. Pác, hogy polgári nevén, Pencroftnak szólítják, és keserű rosszindulattal ezt gondolta a kínos ismeretlenről: Vajh, ha isten adná neked, hogy holnaptól kezdve igazán te légy Pencroft. Ámen.
Szükségem van egy körözött gyilkos habitusára. Nagy regényemet írom. Ugyanis író vagyok. És gazdag. Én öltem meg a nőt. De ez nem elég! Szükségem van arra, hogy átéljem egy bűnöző lelki életét az alvilágban! Ezért akarok 13. Pác lenni. A Nobel-díjjal együtt, remélem elnézik az éjszaka elkövetett gyilkosságot is.
És ha felkötik önt e jelentős irodalmi esemény alkalmából?
Vállalnom kell. De ez nem tartozik magára. Régóta figyelem magát, alakban és arcban kissé hasonlítunk. Ezt maga is látja. a szanatórium főorvosa mindkettőnkön elvégez némi kozmetikai szabdalást, és kész. Hondurasból elmegyünk, és nem lehet baj. Egyikünk sem járt rokonai és barátai körében több mind tíz éve. ennyi idő után a legcsekélyebb hasonlóság is kétségtelenné teszi a személyazonosságot
Önnek holnaptól kezdve Benjamin Walter a neve.
Nem tetszik. Jobban kedveli a Pácot? Mert én benne hagyom. Ha azonban elfogad egy ajándéklovat plombált foggal is, akkor felveszi a Walter Benjamin nevet. Azután alá kell vetnie magát egy jelentéktelen kozmetikai műtetnek, és néhány nap múlva pompás okmányokkal ismét szabad ember. A név nem egészen kifogástalan, de errefelé nem áll körözés alatt rablógyilkossággal kapcsolatban, mint a 13. Pác név. Nagy szó!
Nem? Fel hát! Fel, Benjamin! Új élet virrad önre!"A Könyv Magyarul!


Letöltések A néma revolverek városa ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A néma revolverek városa ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  176
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  128 gr
  ISBN:
  9786155476686
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2605298 / 1145706
  Series:


  TAGS:
  Online A néma revolverek városa ebook, könyvet A néma revolverek városa FB2, Download A néma revolverek városa PDF , Download A néma revolverek városa MOBI, Online A néma revolverek városa könyvet, ingyenes letöltések A néma revolverek városa IPhone, Online könyvet A néma revolverek városa PDF, ingyenes A néma revolverek városa DJVU, ingyenes letöltések A néma revolverek városa TXT, letöltések A néma revolverek városa RTF, Online A néma revolverek városa FB2 , e-könyvet A néma revolverek városa letöltések TXT, ingyenes A néma revolverek városa letöltések könyvet, e-könyvet A néma revolverek városa download MOBI, letöltések A néma revolverek városa IPad, olvas A néma revolverek városa MOBI, olvas A néma revolverek városa DOC, ingyenes A néma revolverek városa AWZ, Download e-könyvet A néma revolverek városa iPad , ingyenes A néma revolverek városa DJVU, Download A néma revolverek városa e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A néma revolverek városa DVD, olvas A néma revolverek városa TXT, Book A néma revolverek városa letöltések DJVU, A néma revolverek városa letöltések könyvet ingyenes, A néma revolverek városa letöltések könyvet pdf ingyenes, A néma revolverek városa pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A néma revolverek városa pdf ingyenes, A néma revolverek városa letöltések könyvet epub ingyenes, A néma revolverek városa ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply