A napszemű Pippa Kenn

Kemese Fanni - A napszemű Pippa Kenn

Pippa Kenn tizenkét évesen veszítette el az édesapját: ő volt az egyetlen ember, akit valaha ismert. A lány egyedül marad az erődházban, ahol a napok egyformák, és társaságot csak színes digitális magazinok adnak. Pippa bármit feláldozna az élő emberi beszédért vagy egy érintésért. Azonban nincs más rajta kívül az erdőben, kivéve a biológiai katasztrófa áldozatait. Ezek a lények gyűlölik a szépséget és emberséget, az elvesztett életük nyomait. Bármikor megölnék Pippát. Pippa tizenhetedik születésnapján döbbenetes dolog történik: egy vándor érkezik. A sebesült fiú fittyet hány a túlélés szabályaira. Egy paradicsomi kolóniáról beszél, ahol rengeteg ember életben maradt. Azonban őket is halál fenyegeti, egy horda közeledik, és a fiú ennek hírét viszi hozzájuk. Vajon Ruben igazat mond? Létezik ez a hely? Pippa bizalmát nehéz elnyerni, az örökös küzdés óvatossá tette. Ruben azonban nem adja fel. Útra kelnek, bármilyen veszélyes is, és a vándorlás közepette egy bensőséges, lágy érzés is életre kel. Létezhet szerelem egy ilyen zord világban? Mit jelent a társ? És mit jelent a bizalom? Mi az, amit Ruben elhallgat? A napszemű Pippa Kenn posztapokaliptikus-romantikus ifjúsági regény, a Pippa Kenn trilógia első része.A Könyv Magyarul!


Letöltések A napszemű Pippa Kenn ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A napszemű Pippa Kenn ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  304
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  280 gr
  ISBN:
  9789632459875
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2231987 / 1086582
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A napszemű Pippa Kenn ebook, könyvet A napszemű Pippa Kenn FB2, Download A napszemű Pippa Kenn PDF , Download A napszemű Pippa Kenn MOBI, Online A napszemű Pippa Kenn könyvet, ingyenes letöltések A napszemű Pippa Kenn IPhone, Online könyvet A napszemű Pippa Kenn PDF, ingyenes A napszemű Pippa Kenn DJVU, ingyenes letöltések A napszemű Pippa Kenn TXT, letöltések A napszemű Pippa Kenn RTF, Online A napszemű Pippa Kenn FB2 , e-könyvet A napszemű Pippa Kenn letöltések TXT, ingyenes A napszemű Pippa Kenn letöltések könyvet, e-könyvet A napszemű Pippa Kenn download MOBI, letöltések A napszemű Pippa Kenn IPad, olvas A napszemű Pippa Kenn MOBI, olvas A napszemű Pippa Kenn DOC, ingyenes A napszemű Pippa Kenn AWZ, Download e-könyvet A napszemű Pippa Kenn iPad , ingyenes A napszemű Pippa Kenn DJVU, Download A napszemű Pippa Kenn e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A napszemű Pippa Kenn DVD, olvas A napszemű Pippa Kenn TXT, Book A napszemű Pippa Kenn letöltések DJVU, A napszemű Pippa Kenn letöltések könyvet ingyenes, A napszemű Pippa Kenn letöltések könyvet pdf ingyenes, A napszemű Pippa Kenn pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A napszemű Pippa Kenn pdf ingyenes, A napszemű Pippa Kenn letöltések könyvet epub ingyenes, A napszemű Pippa Kenn ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply