A nagyság átka

Márai Sándor - A nagyság átka

Gyufaszálnyi világosságot gyújtani napról napra, tömegek eszméletének homályában, szemmel tartani ízlést és ízléstelenséget, kézmozdulattal utat mutatni, megfélemlíteni fondorkodó és lappangó kalandorokat, s közben néha felkiáltani, emberek vagyunk, ne feledjétek! Ez az újságírás. Az igazi. Amiért talán érdemes lemondani az írói kolostorok gőgjéről és magányáról is Márai Sándor 1937-ben megfogalmazott újságírói hitvallását hosszú pályája során, befutott szépíróként is szem előtt tartotta. Talán ezért hatnak mai is frissnek, elevennek több mint hetven évvel ezelőtt, 1937-ben, 38-ban és 39-ben írt cikkei. Nincs a mozgalmas világpolitikának egyetlen olyan epizódja, amelynek megítélésében tévedett volna. Ahogy feltűnése pillanatában átlátott Hitleren, nem tévesztik meg a szovjet kirakatperek sem. Az emberi értelem, az európai kultúra nevében utasítja vissza, teszi nevetségessé mind a náci, mind a bolsevik propagandát. Persze nemcsak a politikai kalandorok foglalkoztatják, hanem a hétköznapok jelenségei, éttermek, könyvek, színházak, filmek, hamar kipukkadó szenzációk. És mindenekelőtt az ember, aki olykor megfeledkezik embervoltáról.A Könyv Magyarul!


Letöltések A nagyság átka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A nagyság átka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  456
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  480 gr
  ISBN:
  9789632273082
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2222770 / 1078696  TAGS:
  Online A nagyság átka ebook, könyvet A nagyság átka FB2, Download A nagyság átka PDF , Download A nagyság átka MOBI, Online A nagyság átka könyvet, ingyenes letöltések A nagyság átka IPhone, Online könyvet A nagyság átka PDF, ingyenes A nagyság átka DJVU, ingyenes letöltések A nagyság átka TXT, letöltések A nagyság átka RTF, Online A nagyság átka FB2 , e-könyvet A nagyság átka letöltések TXT, ingyenes A nagyság átka letöltések könyvet, e-könyvet A nagyság átka download MOBI, letöltések A nagyság átka IPad, olvas A nagyság átka MOBI, olvas A nagyság átka DOC, ingyenes A nagyság átka AWZ, Download e-könyvet A nagyság átka iPad , ingyenes A nagyság átka DJVU, Download A nagyság átka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A nagyság átka DVD, olvas A nagyság átka TXT, Book A nagyság átka letöltések DJVU, A nagyság átka letöltések könyvet ingyenes, A nagyság átka letöltések könyvet pdf ingyenes, A nagyság átka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A nagyság átka pdf ingyenes, A nagyság átka letöltések könyvet epub ingyenes, A nagyság átka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply