A Nagypapa meséi


Matematikus és író. Zsombok Zoltán (1903-1981), a Műszaki Egyetem egykori tanára, a kreatív programozás egyik magyar megalapozója ezernyi mesét írt. A számítógép hőskorában önálló lyukkártya rendszert fejlesztett ki a mesék tárolására és keresésére. Ízes történeteit a rádió esti meséiből, gyereklapokból, meseantológiákból és az Éneklő kakas (1978) című önálló kötetéből ismerhették még életében.
Most, évtizedek múltán, felnőtt unokája, Szűcs Richárd eleveníti meg a Nagypapa meséit saját grafikáival. Így, ebben a kötetben találkozik össze és talál egymásra két különálló, mégis rokon világ.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Nagypapa meséi ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Nagypapa meséi ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  96
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  450 gr
  ISBN:
  9789638962225
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2235340 / 1090032  TAGS:
  Online A Nagypapa meséi ebook, könyvet A Nagypapa meséi FB2, Download A Nagypapa meséi PDF , Download A Nagypapa meséi MOBI, Online A Nagypapa meséi könyvet, ingyenes letöltések A Nagypapa meséi IPhone, Online könyvet A Nagypapa meséi PDF, ingyenes A Nagypapa meséi DJVU, ingyenes letöltések A Nagypapa meséi TXT, letöltések A Nagypapa meséi RTF, Online A Nagypapa meséi FB2 , e-könyvet A Nagypapa meséi letöltések TXT, ingyenes A Nagypapa meséi letöltések könyvet, e-könyvet A Nagypapa meséi download MOBI, letöltések A Nagypapa meséi IPad, olvas A Nagypapa meséi MOBI, olvas A Nagypapa meséi DOC, ingyenes A Nagypapa meséi AWZ, Download e-könyvet A Nagypapa meséi iPad , ingyenes A Nagypapa meséi DJVU, Download A Nagypapa meséi e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Nagypapa meséi DVD, olvas A Nagypapa meséi TXT, Book A Nagypapa meséi letöltések DJVU, A Nagypapa meséi letöltések könyvet ingyenes, A Nagypapa meséi letöltések könyvet pdf ingyenes, A Nagypapa meséi pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Nagypapa meséi pdf ingyenes, A Nagypapa meséi letöltések könyvet epub ingyenes, A Nagypapa meséi ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply