A nagy kőfal

Claude Michelet - A nagy kőfal

Alig egy hektár kőmező – utolsó pofonként ennyit örököl nagybátyjától Firmin. A soha senki által nem művelt földdarabon csak néhány csenevész bokor sínylődik a kövek és sziklatömbök között. A fiatalember mégis elfogadja a kihívást, hiszen a kövek alatt bizonyára jó föld rejtőzik, nekikezd hát, hogy kiszabadítsa. Az őrült vállalkozás – amely miatt a faluban bolondnak tartják – emberpróbáló feladatnak ígérkezik. Amikor a terület szélén halmozódó kövek akadályozni kezdik, Firmin elhatározza, hogy egy fallá rendezi őket. Munkájának elsődleges célja már nem is a birtok, hanem a fal építése. Nem mintha bármi haszna lenne, pusztán a dolog szépségéért. Aztán egész életét ennek a szépségnek szenteli. Ember és kövek. A világ legegyszerűbb története. Olyan stílusban elbeszélve, amelyen keresztül érezhető a nyári naptól forró kő és a nedves föld illata.A Könyv Magyarul!


Letöltések A nagy kőfal ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A nagy kőfal ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  186
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  140 gr
  ISBN:
  9789639183759
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2233631 / 1088263
  Translator:


  TAGS:
  Online A nagy kőfal ebook, könyvet A nagy kőfal FB2, Download A nagy kőfal PDF , Download A nagy kőfal MOBI, Online A nagy kőfal könyvet, ingyenes letöltések A nagy kőfal IPhone, Online könyvet A nagy kőfal PDF, ingyenes A nagy kőfal DJVU, ingyenes letöltések A nagy kőfal TXT, letöltések A nagy kőfal RTF, Online A nagy kőfal FB2 , e-könyvet A nagy kőfal letöltések TXT, ingyenes A nagy kőfal letöltések könyvet, e-könyvet A nagy kőfal download MOBI, letöltések A nagy kőfal IPad, olvas A nagy kőfal MOBI, olvas A nagy kőfal DOC, ingyenes A nagy kőfal AWZ, Download e-könyvet A nagy kőfal iPad , ingyenes A nagy kőfal DJVU, Download A nagy kőfal e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A nagy kőfal DVD, olvas A nagy kőfal TXT, Book A nagy kőfal letöltések DJVU, A nagy kőfal letöltések könyvet ingyenes, A nagy kőfal letöltések könyvet pdf ingyenes, A nagy kőfal pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A nagy kőfal pdf ingyenes, A nagy kőfal letöltések könyvet epub ingyenes, A nagy kőfal ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply