A nagy felmelegedés


Manapság egyre több szó esik a globális felmelegedésről. Brian Fagan, a Kaliforniai Egyetem (Santa Barbara) professzora ebben a könyvben annak járt utána, mi történt a Föld előző felmelegedési periódusában, ezer évvel ezelőtt. I. sz. 1000 körül a hosszabb, melegebb nyarak bőséget hoztak Nyugat-Európának, több termést, kellemesebb klímát, jobb életet. A norvég hajósok letelepedtek Grönlandon, ahol a rozmárvadászat bőséges zsákmányt eredményezett, majd továbbhajóztak és kapcsolatba kerültek az eszkimókkal. A polinéziaiak az új széljárásnak köszönhetően a világ legeldugottabb részeit is képesek voltak benépesíteni, például a Húsvét-szigetet. A Föld túloldalán azonban aszály pusztított ugyanekkor, tönkretéve többek között Angkor Wat virágzó civilizációját. Ha a történelem az élet tanítómestere, most különösen fontos lenne megszívlelni a szavát. Fagan professzor szerint ugyanis a legnagyobb veszélyt ma is a szárazság jelenti, miközben a Föld gazdagabb része egyre több vizet használ.A Könyv Magyarul!


Letöltések A nagy felmelegedés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A nagy felmelegedés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  438
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  580 gr
  ISBN:
  9789630791342
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2220969 / 1076956
  Translator:


  TAGS:
  Online A nagy felmelegedés ebook, könyvet A nagy felmelegedés FB2, Download A nagy felmelegedés PDF , Download A nagy felmelegedés MOBI, Online A nagy felmelegedés könyvet, ingyenes letöltések A nagy felmelegedés IPhone, Online könyvet A nagy felmelegedés PDF, ingyenes A nagy felmelegedés DJVU, ingyenes letöltések A nagy felmelegedés TXT, letöltések A nagy felmelegedés RTF, Online A nagy felmelegedés FB2 , e-könyvet A nagy felmelegedés letöltések TXT, ingyenes A nagy felmelegedés letöltések könyvet, e-könyvet A nagy felmelegedés download MOBI, letöltések A nagy felmelegedés IPad, olvas A nagy felmelegedés MOBI, olvas A nagy felmelegedés DOC, ingyenes A nagy felmelegedés AWZ, Download e-könyvet A nagy felmelegedés iPad , ingyenes A nagy felmelegedés DJVU, Download A nagy felmelegedés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A nagy felmelegedés DVD, olvas A nagy felmelegedés TXT, Book A nagy felmelegedés letöltések DJVU, A nagy felmelegedés letöltések könyvet ingyenes, A nagy felmelegedés letöltések könyvet pdf ingyenes, A nagy felmelegedés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A nagy felmelegedés pdf ingyenes, A nagy felmelegedés letöltések könyvet epub ingyenes, A nagy felmelegedés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply