A Nagy Bumm


“A világmindenséggel kapcsolatban az a leginkább fölfoghatatlan, hogy meg lehet érteni”Albert ElNSTEIN
Simon Singh hisz abban, hogy nem csak az Einsteinhez hasonló géniuszok képesek fölfogni a világegyetem természetét meghatározó fizika lényegét. Mindnyájan képesek vagyunk rá. Könyve az ókori teremtés-mítoszoktól a görög filozófusokon és későbbi évszázadok gondolkodóin át kiváló, olykor hóbortos tudósok sorával ismertet meg, akik a világ keletkezésének megértéséért küzdve már-már megszállottan szegültek szembe az örökkévaló, változatlan kozmoszt hirdető akadémikus tudományossággal.
Könnyed és világos stílusban magyaráz el bonyolult tudományos gondolatokat. Megérthetjük például, mi rejlik a kozmikus tágulás, a vöröseltolódás, a gravitációs tér vagy a szférák zenéje kifejezések mögött, s közben
nagy ívű és lebilincselő történeti áttekintést kapunk a világegyetem létrejöttét magyarázó ősrobbanás-elmélet kialakulásárol. A Nagy Bumm élvezetes és kalandos tudománytörténeti utazás.
Simon Singh 1964-ben született az angliai Somersetben. A Cambridge-i Egyetemen részecskefizikából szerzett PhD-fokozatot. Először producerként dolgozott a BBC-nél, majd Fermat utolsó tétele címmel 1996-ban díjnyertes dokumentumfilmet rendezett. Két korábbi könyve – A nagy Fermat-sejtés és a Kódkönyv – világszerte nagy sikert aratott.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Nagy Bumm ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Nagy Bumm ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  624
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1000 gr
  ISBN:
  9789635307258
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2111279 / 1018123
  Format:


  TAGS:
  Online A Nagy Bumm ebook, könyvet A Nagy Bumm FB2, Download A Nagy Bumm PDF , Download A Nagy Bumm MOBI, Online A Nagy Bumm könyvet, ingyenes letöltések A Nagy Bumm IPhone, Online könyvet A Nagy Bumm PDF, ingyenes A Nagy Bumm DJVU, ingyenes letöltések A Nagy Bumm TXT, letöltések A Nagy Bumm RTF, Online A Nagy Bumm FB2 , e-könyvet A Nagy Bumm letöltések TXT, ingyenes A Nagy Bumm letöltések könyvet, e-könyvet A Nagy Bumm download MOBI, letöltések A Nagy Bumm IPad, olvas A Nagy Bumm MOBI, olvas A Nagy Bumm DOC, ingyenes A Nagy Bumm AWZ, Download e-könyvet A Nagy Bumm iPad , ingyenes A Nagy Bumm DJVU, Download A Nagy Bumm e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Nagy Bumm DVD, olvas A Nagy Bumm TXT, Book A Nagy Bumm letöltések DJVU, A Nagy Bumm letöltések könyvet ingyenes, A Nagy Bumm letöltések könyvet pdf ingyenes, A Nagy Bumm pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Nagy Bumm pdf ingyenes, A Nagy Bumm letöltések könyvet epub ingyenes, A Nagy Bumm ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply