A nagy átmenetelés


1989-ben, az átmenet évében Szávai Géza is átment több szerzőbe. Elképedéseit vidámságba oldva jegyezte-rajzolta a nagy átmenetelést, a történelmi vígeposzt a szerzői gárda: Sz. G., Dali Endre, pipás és a többiek, de főként a kiküldetésben lévő ördög: Geezen Guuz jeleskedett.

Geezen Guuzt a Pokoli Nagytanács Magyarországra küldte ugyan, de a gyakornok-ördög az egész Földet szemlézi. Érdeklik a fejformákra hajazó Földgolyó változásai, a politikai tájművészet minden mulandó alkotása. Geezen Guuz tudósítja pokoli megbízóit mindenről ami a földi (berlini, kínai stb.) Nagy Falak és Nagy Szakadékok körül történik. A Csillagos Magyar égről és a Magyar Világóceánról is van jelentenivalója. Na és persze, a nagy pálfordulások, átmenetelések is foglalkoztatják a csodálkozó ördögöt…
A Könyv Magyarul!


Letöltések A nagy átmenetelés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A nagy átmenetelés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  138
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  310 gr
  ISBN:
  9789639957701
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2239170 / 1093687  TAGS:
  Online A nagy átmenetelés ebook, könyvet A nagy átmenetelés FB2, Download A nagy átmenetelés PDF , Download A nagy átmenetelés MOBI, Online A nagy átmenetelés könyvet, ingyenes letöltések A nagy átmenetelés IPhone, Online könyvet A nagy átmenetelés PDF, ingyenes A nagy átmenetelés DJVU, ingyenes letöltések A nagy átmenetelés TXT, letöltések A nagy átmenetelés RTF, Online A nagy átmenetelés FB2 , e-könyvet A nagy átmenetelés letöltések TXT, ingyenes A nagy átmenetelés letöltések könyvet, e-könyvet A nagy átmenetelés download MOBI, letöltések A nagy átmenetelés IPad, olvas A nagy átmenetelés MOBI, olvas A nagy átmenetelés DOC, ingyenes A nagy átmenetelés AWZ, Download e-könyvet A nagy átmenetelés iPad , ingyenes A nagy átmenetelés DJVU, Download A nagy átmenetelés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A nagy átmenetelés DVD, olvas A nagy átmenetelés TXT, Book A nagy átmenetelés letöltések DJVU, A nagy átmenetelés letöltések könyvet ingyenes, A nagy átmenetelés letöltések könyvet pdf ingyenes, A nagy átmenetelés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A nagy átmenetelés pdf ingyenes, A nagy átmenetelés letöltések könyvet epub ingyenes, A nagy átmenetelés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply