A művészeti anatómia alapjai


Korunk rajzoktatásában is szerepet kap a művészeti anatómia, igaz nem olyan hangsúlyosan, mint néhány emberöltővel ezelőtt. Jelentős iskolák találhatók főleg a közép- és kelet-európai országokban. A tárgy iránt az elmúlt években megnőtt az érdeklődés, mivel a figurális művészet a kortárs tendenciák között most is erősen jelen van. Számos távol-keleti művészhallgató számára ezek a rajzi tanulmányok jelentik az európai kultúra megértéséhez szükséges egyik kapcsolódási pontot. A rögzített képi anyagok fontos lépcsők a múlt értékeinek értelmezéséhez, megértéséhez, és továbbra is nélkülözhetetlen ismeret a formákkal foglalkozó kortárs alkotók számára. Számtalan olyan, sokszor szavakkal sem leírható dolog van, amit képek nélkül nem ismerhetnénk meg, nem tudnánk felfogni, azonban rajzzal érthetővé tehető.

A tartalomból:
Történeti áttekintés

A rajzi tanulmányok készítésének fő szempontjai
Kezdő tanulmányok
Az emberi csontváz
A koponya csontjai
Az arc izmai
A felső végtag csontjai
A váll izmai
A kar hajlítóizmai
A kar feszítőizmai
Az alkar hajlítóizmainak mély rétege
Az alkar hajlítóizmainak felületes rétege
Az alkar feszítőizmainak mély rétege
Az alkar feszítőoldalának felületes rétege
Az alkar feszítőizmainak feszítőrétege
A medencecsont
Az alsó végtag csontjai
A láb csontjai
A térd ízületének szerkezete
Az alsó végtag izmai
Külső csípőizmok
A comb izmai
A lábszár izmai
Az alsó végtag izomrendszerének működése
A törzs csontjai
Mellizmok
Hasizmok
A törzs izmai
A felsőtest elülső oldalának működése
A felsőtest elülső oldalán található izmok alsó és felületes rétegei
A hát izmai
A hát izmainak alsó és felületes rétegei
A nyak izmai
Tanulmányok állatokról

A szerzőről
Anatómiai nevek
A Könyv Magyarul!


Letöltések A művészeti anatómia alapjai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A művészeti anatómia alapjai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  124
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  560 gr
  ISBN:
  9789632782935
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2234887 / 1089588
  Series:


  TAGS:
  Online A művészeti anatómia alapjai ebook, könyvet A művészeti anatómia alapjai FB2, Download A művészeti anatómia alapjai PDF , Download A művészeti anatómia alapjai MOBI, Online A művészeti anatómia alapjai könyvet, ingyenes letöltések A művészeti anatómia alapjai IPhone, Online könyvet A művészeti anatómia alapjai PDF, ingyenes A művészeti anatómia alapjai DJVU, ingyenes letöltések A művészeti anatómia alapjai TXT, letöltések A művészeti anatómia alapjai RTF, Online A művészeti anatómia alapjai FB2 , e-könyvet A művészeti anatómia alapjai letöltések TXT, ingyenes A művészeti anatómia alapjai letöltések könyvet, e-könyvet A művészeti anatómia alapjai download MOBI, letöltések A művészeti anatómia alapjai IPad, olvas A művészeti anatómia alapjai MOBI, olvas A művészeti anatómia alapjai DOC, ingyenes A művészeti anatómia alapjai AWZ, Download e-könyvet A művészeti anatómia alapjai iPad , ingyenes A művészeti anatómia alapjai DJVU, Download A művészeti anatómia alapjai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A művészeti anatómia alapjai DVD, olvas A művészeti anatómia alapjai TXT, Book A művészeti anatómia alapjai letöltések DJVU, A művészeti anatómia alapjai letöltések könyvet ingyenes, A művészeti anatómia alapjai letöltések könyvet pdf ingyenes, A művészeti anatómia alapjai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A művészeti anatómia alapjai pdf ingyenes, A művészeti anatómia alapjai letöltések könyvet epub ingyenes, A művészeti anatómia alapjai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply