A muter meg a dzsinnek

Elekes Dóra - A muter meg a dzsinnek

Mi történik, ha anyát elrabolják a dzsinnek?
A finom humorral átszőtt történetet kiskamasz kortól mindenkinek ajánljuk olvasásra, beszélgetésre, feldolgozásra.

Elekes Dóra írása szépirodalmi eszközökkel mutatja be egy alkoholista anyával élő kislány mindennapjait. A történet megrázó és felkavaró.
Magyarországon sok ezer gyerek nő fel így, mégis évtizedek óta bagatellizáljuk a probléma jelentőségét.
A kiskamasz látószögéből megírt történet sokakat hozzásegíthet a jelenség józanabb megítéléséhez.

dr. Szemelyácz János
addiktológus-pszichoterapeu
A Könyv Magyarul!


Letöltések A muter meg a dzsinnek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A muter meg a dzsinnek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  40
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  92 gr
  ISBN:
  9789639768802
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2613107 / 1146204
  Illustrated by:


  TAGS:
  Online A muter meg a dzsinnek ebook, könyvet A muter meg a dzsinnek FB2, Download A muter meg a dzsinnek PDF , Download A muter meg a dzsinnek MOBI, Online A muter meg a dzsinnek könyvet, ingyenes letöltések A muter meg a dzsinnek IPhone, Online könyvet A muter meg a dzsinnek PDF, ingyenes A muter meg a dzsinnek DJVU, ingyenes letöltések A muter meg a dzsinnek TXT, letöltések A muter meg a dzsinnek RTF, Online A muter meg a dzsinnek FB2 , e-könyvet A muter meg a dzsinnek letöltések TXT, ingyenes A muter meg a dzsinnek letöltések könyvet, e-könyvet A muter meg a dzsinnek download MOBI, letöltések A muter meg a dzsinnek IPad, olvas A muter meg a dzsinnek MOBI, olvas A muter meg a dzsinnek DOC, ingyenes A muter meg a dzsinnek AWZ, Download e-könyvet A muter meg a dzsinnek iPad , ingyenes A muter meg a dzsinnek DJVU, Download A muter meg a dzsinnek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A muter meg a dzsinnek DVD, olvas A muter meg a dzsinnek TXT, Book A muter meg a dzsinnek letöltések DJVU, A muter meg a dzsinnek letöltések könyvet ingyenes, A muter meg a dzsinnek letöltések könyvet pdf ingyenes, A muter meg a dzsinnek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A muter meg a dzsinnek pdf ingyenes, A muter meg a dzsinnek letöltések könyvet epub ingyenes, A muter meg a dzsinnek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply