A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv

Szabó Magda - Molnár Piroska - A muranói hattyú és más novellák - Hangoskönyv

Szabó Magda, már nyolcvanadik életévén túl, 1999-ben emlékidéző művel bűvölte el olvasóit. A Mézescsók Cerberusnak című könyvének elbeszéléseiben gyermekkorát, rokonai, szerettei alakját idézi meg, régi történeteket elevenít fel.
A görögök és rómaiak hite szerint a holtak az alvilágba jutnak…
Akiknek életművemet köszönhetem, akiket szerettem, akik szerettek, mind ott vannak már. Ha bízik bennem, kövessen az olvasó. Nem félelmes látogatás lesz ez az út, inkább olyan, mint egy nyomozás, míg kiderül, kinek árnya miképp épült bele egy író életművébe. Nincs itt félnivaló, se szomorúság. Az igazság, egy élet vagy életmű háttérzenéje sohasem szomorú.

Tartalom:
– Ezüstgolyó
– A nyár tanúi
– A muranói hattyú
– Az özvegyek ebédje
A Könyv Magyarul!


Letöltések A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  126
  Cover:
  CASE
  Weight:
  60 gr
  ISBN:
  9789630983648
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2678374 / 1155176  TAGS:
  Online A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv ebook, könyvet A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv FB2, Download A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv PDF , Download A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv MOBI, Online A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv könyvet, ingyenes letöltések A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv IPhone, Online könyvet A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv PDF, ingyenes A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv DJVU, ingyenes letöltések A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv TXT, letöltések A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv RTF, Online A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv FB2 , e-könyvet A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv letöltések TXT, ingyenes A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv letöltések könyvet, e-könyvet A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv download MOBI, letöltések A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv IPad, olvas A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv MOBI, olvas A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv DOC, ingyenes A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv AWZ, Download e-könyvet A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv iPad , ingyenes A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv DJVU, Download A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv DVD, olvas A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv TXT, Book A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv letöltések DJVU, A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv letöltések könyvet ingyenes, A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv letöltések könyvet pdf ingyenes, A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv pdf ingyenes, A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv letöltések könyvet epub ingyenes, A muranói hattyú és más novellák – Hangoskönyv ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply