A munka díjazása

Dr. Kártyás Gábor - A munka díjazása

Munkajogi Kiskönyvtár 3.
Nincs munkaviszony munkabér nélkül. Könyvünk összefoglalja a munka díjazására vonatkozó munkajogi szabályokat, áttekintve a leggyakoribb bérelemeket, az egyes kötelező bérpótlékoktól a jutalomig. A számos gyakorlati kérdés között ismertetjük a munkabér elszámolásának, kifizetésének szabályait és részletesen bemutatjuk a távolléti díj számítását. Az egyes témák magyarázatát gyakorlatias példák teszik követhetővé.
Nem hiányozhat egyetlen számfejtéssel foglalkozó, vagy személyügyi szakember polcáról sem!A Könyv Magyarul!


Letöltések A munka díjazása ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A munka díjazása ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  203
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  160 gr
  ISBN:
  9789632953748
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2483438 / 1102867  TAGS:
  Online A munka díjazása ebook, könyvet A munka díjazása FB2, Download A munka díjazása PDF , Download A munka díjazása MOBI, Online A munka díjazása könyvet, ingyenes letöltések A munka díjazása IPhone, Online könyvet A munka díjazása PDF, ingyenes A munka díjazása DJVU, ingyenes letöltések A munka díjazása TXT, letöltések A munka díjazása RTF, Online A munka díjazása FB2 , e-könyvet A munka díjazása letöltések TXT, ingyenes A munka díjazása letöltések könyvet, e-könyvet A munka díjazása download MOBI, letöltések A munka díjazása IPad, olvas A munka díjazása MOBI, olvas A munka díjazása DOC, ingyenes A munka díjazása AWZ, Download e-könyvet A munka díjazása iPad , ingyenes A munka díjazása DJVU, Download A munka díjazása e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A munka díjazása DVD, olvas A munka díjazása TXT, Book A munka díjazása letöltések DJVU, A munka díjazása letöltések könyvet ingyenes, A munka díjazása letöltések könyvet pdf ingyenes, A munka díjazása pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A munka díjazása pdf ingyenes, A munka díjazása letöltések könyvet epub ingyenes, A munka díjazása ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply