A multinacionális vállalatok szociális felelőssége

Kun Attila - A multinacionális vállalatok szociális felelőssége

"CSR – ugyanaz a fogalom sorsa, mint a demokrácia vagy a civilizáció kifejezéseké? Minél többet használjuk, annál kevesebbet tudunk róla, egyben annál többféle értelmezése létezik. Mi a CSR? A vállalatok jótékonykodása, mely valódi arcukat fedi el? Avagy a közjóért elkötelezett felelős vállalatvezetés? Aki ezt a könyvet elolvassa már nem ugyanúgy fog gondolkodni a világról, mint korábban." (Ligeti György, CSR szakértő, Kurt Lewin Alapítvány). Hiányzott idehaza egy ilyen könyv, amely a CSR elterjedésének több tudományban, munkajogban, szociológiában, szociálpolitikában, politikatudományban felhalmozott nemzetközi tapasztalatait összegzi. A 2008-ban megindult pénzügyi, gazdasági válsággal való küzdelmek közepette különösen izgalmas a gazdálkodók társadalmi felelősségéről és az ezt erősíteni hivatott közpolitikákról folyó tudományos, ideológiai, közpolitikai vitákba belelátni.
(Simonyi Ágnes, szociológus, c. egyetemi tanár, Szociálpolitikai és Munkaügyi Intézet – Főigazgató)A Könyv Magyarul!


Letöltések A multinacionális vállalatok szociális felelőssége ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A multinacionális vállalatok szociális felelőssége ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  312
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  550 gr
  ISBN:
  9789639888869
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2400177 / 1114713  TAGS:
  Online A multinacionális vállalatok szociális felelőssége ebook, könyvet A multinacionális vállalatok szociális felelőssége FB2, Download A multinacionális vállalatok szociális felelőssége PDF , Download A multinacionális vállalatok szociális felelőssége MOBI, Online A multinacionális vállalatok szociális felelőssége könyvet, ingyenes letöltések A multinacionális vállalatok szociális felelőssége IPhone, Online könyvet A multinacionális vállalatok szociális felelőssége PDF, ingyenes A multinacionális vállalatok szociális felelőssége DJVU, ingyenes letöltések A multinacionális vállalatok szociális felelőssége TXT, letöltések A multinacionális vállalatok szociális felelőssége RTF, Online A multinacionális vállalatok szociális felelőssége FB2 , e-könyvet A multinacionális vállalatok szociális felelőssége letöltések TXT, ingyenes A multinacionális vállalatok szociális felelőssége letöltések könyvet, e-könyvet A multinacionális vállalatok szociális felelőssége download MOBI, letöltések A multinacionális vállalatok szociális felelőssége IPad, olvas A multinacionális vállalatok szociális felelőssége MOBI, olvas A multinacionális vállalatok szociális felelőssége DOC, ingyenes A multinacionális vállalatok szociális felelőssége AWZ, Download e-könyvet A multinacionális vállalatok szociális felelőssége iPad , ingyenes A multinacionális vállalatok szociális felelőssége DJVU, Download A multinacionális vállalatok szociális felelőssége e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A multinacionális vállalatok szociális felelőssége DVD, olvas A multinacionális vállalatok szociális felelőssége TXT, Book A multinacionális vállalatok szociális felelőssége letöltések DJVU, A multinacionális vállalatok szociális felelőssége letöltések könyvet ingyenes, A multinacionális vállalatok szociális felelőssége letöltések könyvet pdf ingyenes, A multinacionális vállalatok szociális felelőssége pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A multinacionális vállalatok szociális felelőssége pdf ingyenes, A multinacionális vállalatok szociális felelőssége letöltések könyvet epub ingyenes, A multinacionális vállalatok szociális felelőssége ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply