A mudrák gyógyító ereje


A mudrák segítenek normalizálni az öt elemet az emberi testben. Az egyensúly, amire törekszünk és amire szükségünk van, nem egyszerű dolog. Bármi felboríthatja. Messze kerültünk a természettől, és a baktériumok, de a nekik otthont adó emberi test is több alkalommal átalakult. Ma már nagyon könnyű felborítani az egyensúlyt. A következőkben megvizsgáljuk, hogyan befolyásolják a mudrák az embert. A kéz öt ujja az elemeket képviseli. A hüvelykujj a tűz, a mutatóujj a levegő, a középső ujj az ég, a gyűrűsujj a föld, a kisujj pedig a víz. A mudrák rendszeres gyakorlása azonban bizonyítottan határozott gyógyulást eredményez.A Könyv Magyarul!


Letöltések A mudrák gyógyító ereje ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A mudrák gyógyító ereje ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Pythia Kiadó
  Number of Pages:
  124
  Kötés:
  puhatáblás, ragasztókötött
  Weight:
  159 gr
  ISBN:
  0129004754242
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  SL#2104882083  TAGS:
  Online A mudrák gyógyító ereje ebook, könyvet A mudrák gyógyító ereje FB2, Download A mudrák gyógyító ereje PDF , Download A mudrák gyógyító ereje MOBI, Online A mudrák gyógyító ereje könyvet, ingyenes letöltések A mudrák gyógyító ereje IPhone, Online könyvet A mudrák gyógyító ereje PDF, ingyenes A mudrák gyógyító ereje DJVU, ingyenes letöltések A mudrák gyógyító ereje TXT, letöltések A mudrák gyógyító ereje RTF, Online A mudrák gyógyító ereje FB2 , e-könyvet A mudrák gyógyító ereje letöltések TXT, ingyenes A mudrák gyógyító ereje letöltések könyvet, e-könyvet A mudrák gyógyító ereje download MOBI, letöltések A mudrák gyógyító ereje IPad, olvas A mudrák gyógyító ereje MOBI, olvas A mudrák gyógyító ereje DOC, ingyenes A mudrák gyógyító ereje AWZ, Download e-könyvet A mudrák gyógyító ereje iPad , ingyenes A mudrák gyógyító ereje DJVU, Download A mudrák gyógyító ereje e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A mudrák gyógyító ereje DVD, olvas A mudrák gyógyító ereje TXT, Book A mudrák gyógyító ereje letöltések DJVU, A mudrák gyógyító ereje letöltések könyvet ingyenes, A mudrák gyógyító ereje letöltések könyvet pdf ingyenes, A mudrák gyógyító ereje pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A mudrák gyógyító ereje pdf ingyenes, A mudrák gyógyító ereje letöltések könyvet epub ingyenes, A mudrák gyógyító ereje ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply