A mosoly országa

Lehár Ferenc - Rácz György - A mosoly országa

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Operettrajongók!
Fontosnak tartom ezt a sorozatot, melybe úgy válogattuk a budapesti és bécsi operett halhatatlan, a műfaj diadalútját meghatározó darabjait, hogy a Magyarországon legnépszerűbb művek szerezzenek örömet Önöknek!
Az operett a zenés műfaj különleges csodája. Fülbemászó zenei nyelven mesél az őrült szerelemről és annak akadályairól. Álomvilágba ringat, ugyanakkor elgondolkodtat. Ezeknek a meséknek ugyanis erkölcseinkben és vágyainkban ősi gyökereik vannak.
Jó kedvvel és szeretettel ajánlom tehát ezt a sorozatot olvasóknak és hallgatóknak egyaránt! Úgy vélem, különleges szemekből összeállított, nagyon értékes, szórakoztató és esztétikai gyönyörűséget hordozó gyöngysor ez operettfüzér, az ezredforduló után válogatva. – Kerényi Miklós Gábor – KERO, A Budapesti Operettszínház igazgatója

A CD-ken a bécsi és magyar operettek legismertebb dallamai hallhatók. 55-65 percnyi műsoridő lemezenként.
A kötetekben a szerző életéről, a CD-n szereplő felvételek keletkezéséről, az előadóművészekről, a darab tartalmáról, történetéről olvashatunk. Az érdekes és tartalmas leírásokat gazdag illusztrációs anyag kíséri.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A mosoly országa ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A mosoly országa ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  56
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  232 gr
  ISBN:
  9789630974677
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2236829 / 1091614
  Series:


  TAGS:
  Online A mosoly országa ebook, könyvet A mosoly országa FB2, Download A mosoly országa PDF , Download A mosoly országa MOBI, Online A mosoly országa könyvet, ingyenes letöltések A mosoly országa IPhone, Online könyvet A mosoly országa PDF, ingyenes A mosoly országa DJVU, ingyenes letöltések A mosoly országa TXT, letöltések A mosoly országa RTF, Online A mosoly országa FB2 , e-könyvet A mosoly országa letöltések TXT, ingyenes A mosoly országa letöltések könyvet, e-könyvet A mosoly országa download MOBI, letöltések A mosoly országa IPad, olvas A mosoly országa MOBI, olvas A mosoly országa DOC, ingyenes A mosoly országa AWZ, Download e-könyvet A mosoly országa iPad , ingyenes A mosoly országa DJVU, Download A mosoly országa e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A mosoly országa DVD, olvas A mosoly országa TXT, Book A mosoly országa letöltések DJVU, A mosoly országa letöltések könyvet ingyenes, A mosoly országa letöltések könyvet pdf ingyenes, A mosoly országa pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A mosoly országa pdf ingyenes, A mosoly országa letöltések könyvet epub ingyenes, A mosoly országa ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply