A monogramos gyilkosságok

Sophie Hannah - A monogramos gyilkosságok

Poirot visszatér!
1929. február 7-én három holttestet találnak a Bloxham Szálló három emeletén. Két nő és egy férfi vesztette életét a luxushotelben, és mindhármuk szájában monogramos mandzsettagomb lapul. A Scotland Yard ifjú felügyelője, Edward Catchpool kapja meg az ügyet, amely korántsem ígérkezik könnyűnek. Nagy szerencséjére a szomszédjába költözött egy nagy bajszú, köpcös kis belga. Poirot szívesen segít az érthetetlen bűnügy felgöngyölítésében, amiben kulcsszerepet játszik egy cselédlány, egy lelkész özvegye és a negyedik mandzsettagomb.
Sophie Hannah igazán nagy kihívást jelentő új esettel lepte meg a világ leghíresebb belgáját.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A monogramos gyilkosságok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A monogramos gyilkosságok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  504
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  460 gr
  ISBN:
  9789630798945
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2553170 / 1124134
  Translator:


  TAGS:
  Online A monogramos gyilkosságok ebook, könyvet A monogramos gyilkosságok FB2, Download A monogramos gyilkosságok PDF , Download A monogramos gyilkosságok MOBI, Online A monogramos gyilkosságok könyvet, ingyenes letöltések A monogramos gyilkosságok IPhone, Online könyvet A monogramos gyilkosságok PDF, ingyenes A monogramos gyilkosságok DJVU, ingyenes letöltések A monogramos gyilkosságok TXT, letöltések A monogramos gyilkosságok RTF, Online A monogramos gyilkosságok FB2 , e-könyvet A monogramos gyilkosságok letöltések TXT, ingyenes A monogramos gyilkosságok letöltések könyvet, e-könyvet A monogramos gyilkosságok download MOBI, letöltések A monogramos gyilkosságok IPad, olvas A monogramos gyilkosságok MOBI, olvas A monogramos gyilkosságok DOC, ingyenes A monogramos gyilkosságok AWZ, Download e-könyvet A monogramos gyilkosságok iPad , ingyenes A monogramos gyilkosságok DJVU, Download A monogramos gyilkosságok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A monogramos gyilkosságok DVD, olvas A monogramos gyilkosságok TXT, Book A monogramos gyilkosságok letöltések DJVU, A monogramos gyilkosságok letöltések könyvet ingyenes, A monogramos gyilkosságok letöltések könyvet pdf ingyenes, A monogramos gyilkosságok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A monogramos gyilkosságok pdf ingyenes, A monogramos gyilkosságok letöltések könyvet epub ingyenes, A monogramos gyilkosságok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply