A MOKKA-R EGYESÜLET


A könyvtörténet mint a művelődéstörténet szinte minden területével érintkező tudomány iránti megnövekedett érdeklődésnek köszönhetően a Magyar Könyvszemle című folyóirat már nem tud helyet adni minden ilyen témájú dolgozatnak. Ezért a Magyar Országos Közös Katalógus Egyesület régi könyves tagozatával összefogva a lap olyan füzetsorozat közreadását határozta el, melynek egyes kötetei a magyarországi könyv történetét tárgyalják. A jelen füzet a MOKKA-R Egyesület 2007. december 17-i felolvasóülésének anyagát adja az érdeklődők kezébe. Az öt előadás (Viskolcz Noémi, Oláh Róbert, V. Ecsedy Judit, Simon Melinda és Varsányi Krisztina részéről) végigköveti Matthaeus Cosmerovius, a magyarok bécsi nyomdásza 17. századi működését, áttekinti Püspöki Süllye János, a 1718. század fordulóján élt református pap könyvtárát, bemutatja a 18. századi magyarországi nyomdász- és kiadói jelvényeket, a magvető alakjának felbukkanásait a nyomdászjelvényeken, illetve az első periodikusan megjelenő hírhordozókat. A névmutatóval záródó kötet kimondottan szakemberek, könyv-, művelődés- és irodalomtörténészek olvasmánya.A Könyv Magyarul!


Letöltések A MOKKA-R EGYESÜLET ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A MOKKA-R EGYESÜLET ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  160
  ISBN:
  9789632005492
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2389385 / 1103277
 • Share
  TAGS:
  Online A MOKKA-R EGYESÜLET ebook, könyvet A MOKKA-R EGYESÜLET FB2, Download A MOKKA-R EGYESÜLET PDF , Download A MOKKA-R EGYESÜLET MOBI, Online A MOKKA-R EGYESÜLET könyvet, ingyenes letöltések A MOKKA-R EGYESÜLET IPhone, Online könyvet A MOKKA-R EGYESÜLET PDF, ingyenes A MOKKA-R EGYESÜLET DJVU, ingyenes letöltések A MOKKA-R EGYESÜLET TXT, letöltések A MOKKA-R EGYESÜLET RTF, Online A MOKKA-R EGYESÜLET FB2 , e-könyvet A MOKKA-R EGYESÜLET letöltések TXT, ingyenes A MOKKA-R EGYESÜLET letöltések könyvet, e-könyvet A MOKKA-R EGYESÜLET download MOBI, letöltések A MOKKA-R EGYESÜLET IPad, olvas A MOKKA-R EGYESÜLET MOBI, olvas A MOKKA-R EGYESÜLET DOC, ingyenes A MOKKA-R EGYESÜLET AWZ, Download e-könyvet A MOKKA-R EGYESÜLET iPad , ingyenes A MOKKA-R EGYESÜLET DJVU, Download A MOKKA-R EGYESÜLET e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A MOKKA-R EGYESÜLET DVD, olvas A MOKKA-R EGYESÜLET TXT, Book A MOKKA-R EGYESÜLET letöltések DJVU, A MOKKA-R EGYESÜLET letöltések könyvet ingyenes, A MOKKA-R EGYESÜLET letöltések könyvet pdf ingyenes, A MOKKA-R EGYESÜLET pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A MOKKA-R EGYESÜLET pdf ingyenes, A MOKKA-R EGYESÜLET letöltések könyvet epub ingyenes, A MOKKA-R EGYESÜLET ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply