A Modigliani-botrány

Ken Follett - A Modigliani-botrány

Ez a könnyed, szórakoztató, briliánsan megkomponált, szellemesen szórakoztató krimi a londoni művészvilágba kalauzol el bennünket. Egy fiatal angol művészettörténész lány, Dee Sleign párizsi vakációja során eddig ismeretlen Modigliani-festmény nyomára bukkan, és barátjával, a műalkotásokkal üzletelő, nagymenő Mike-kal a kép felkutatására indul. Kiderül, hogy Modigliani ezt a képet állítólag kábítószer hatása alatt festette, majd egy livornói rabbinak ajándékozta, aki egy aprócska olasz faluba, Poglióba vonult vissza, és 1920 körül bekövetkezett halála óta senki sem tudja pontosan, mi lett a sorsa a maga nemében páratlan remekműnek. Dee és Mike a festmény után vetik magukat – persze nem csupán a műélvezet kedvéért, hanem azért is, mert természetesen megfordul a fejükben, hogy egy eredeti Modigliani eladásával óriási vagyont szerezhetnének…A Könyv Magyarul!


Letöltések A Modigliani-botrány ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Modigliani-botrány ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  330
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  470 gr
  ISBN:
  9789636895150
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2151793 / 1054657
  Translator:


  TAGS:
  Online A Modigliani-botrány ebook, könyvet A Modigliani-botrány FB2, Download A Modigliani-botrány PDF , Download A Modigliani-botrány MOBI, Online A Modigliani-botrány könyvet, ingyenes letöltések A Modigliani-botrány IPhone, Online könyvet A Modigliani-botrány PDF, ingyenes A Modigliani-botrány DJVU, ingyenes letöltések A Modigliani-botrány TXT, letöltések A Modigliani-botrány RTF, Online A Modigliani-botrány FB2 , e-könyvet A Modigliani-botrány letöltések TXT, ingyenes A Modigliani-botrány letöltések könyvet, e-könyvet A Modigliani-botrány download MOBI, letöltések A Modigliani-botrány IPad, olvas A Modigliani-botrány MOBI, olvas A Modigliani-botrány DOC, ingyenes A Modigliani-botrány AWZ, Download e-könyvet A Modigliani-botrány iPad , ingyenes A Modigliani-botrány DJVU, Download A Modigliani-botrány e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Modigliani-botrány DVD, olvas A Modigliani-botrány TXT, Book A Modigliani-botrány letöltések DJVU, A Modigliani-botrány letöltések könyvet ingyenes, A Modigliani-botrány letöltések könyvet pdf ingyenes, A Modigliani-botrány pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Modigliani-botrány pdf ingyenes, A Modigliani-botrány letöltések könyvet epub ingyenes, A Modigliani-botrány ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply