A mitológia kezdetei

Láng János - A mitológia kezdetei

A nemrég elhunyt szerző utolsó művében az archaikus népek meséinek, elbeszéléseinek és mítoszainak elemzésén keresztül a primitív gondolkodásmód rekonstrukciójára vállalkozik. Foglalkozik mindazokkal a motívumokkal, amelyek szinte valamennyi primitív nép elbeszéléseiben jelentkeznek, s megkísérli feltárni az ezek mögött húzódó alapvető pszichológiai törvényszerűségeket. Külön fejezetben tér ki arra, hogy a görög mitológiában és a klasszikus görög kultúrában hogyan élnek tovább ezek a témák és motívumok, s így egységes koncepcióba foglalja az írásbeliség szintjét el nem ért népek monda- és mesekincsét. Kritikailag tekinti át a különböző mítoszelméleteket, és ezekkel szemben meggyőzően fejti ki saját álláspontját.A Könyv Magyarul!


Letöltések A mitológia kezdetei ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A mitológia kezdetei ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13 x 19 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  593
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1979
  Commodity code:
  6146065 / 5145657
  Series:


  TAGS:
  Online A mitológia kezdetei ebook, könyvet A mitológia kezdetei FB2, Download A mitológia kezdetei PDF , Download A mitológia kezdetei MOBI, Online A mitológia kezdetei könyvet, ingyenes letöltések A mitológia kezdetei IPhone, Online könyvet A mitológia kezdetei PDF, ingyenes A mitológia kezdetei DJVU, ingyenes letöltések A mitológia kezdetei TXT, letöltések A mitológia kezdetei RTF, Online A mitológia kezdetei FB2 , e-könyvet A mitológia kezdetei letöltések TXT, ingyenes A mitológia kezdetei letöltések könyvet, e-könyvet A mitológia kezdetei download MOBI, letöltések A mitológia kezdetei IPad, olvas A mitológia kezdetei MOBI, olvas A mitológia kezdetei DOC, ingyenes A mitológia kezdetei AWZ, Download e-könyvet A mitológia kezdetei iPad , ingyenes A mitológia kezdetei DJVU, Download A mitológia kezdetei e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A mitológia kezdetei DVD, olvas A mitológia kezdetei TXT, Book A mitológia kezdetei letöltések DJVU, A mitológia kezdetei letöltések könyvet ingyenes, A mitológia kezdetei letöltések könyvet pdf ingyenes, A mitológia kezdetei pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A mitológia kezdetei pdf ingyenes, A mitológia kezdetei letöltések könyvet epub ingyenes, A mitológia kezdetei ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply