A missziótól a mártírságig

Lynley Smith - A missziótól a mártírságig

Két Gestapo-tiszt érkezett a misszió bejáratához, egyet kopogtak, aztán egyszerűen bevonultak. Levittem az útitáskát, de hirtelen eszembe jutott, hogy a Bibliámat ottfelejtettem, hát visszaszaladtam érte a lépcsőn. A tisztek már a szobámat kutatták át. Egyikük kitépte a kezemből a Bibliát, és ledobta a földre, mondván, hogy ahová most megyek, ott nem lesz rá szükségem.

Jane Haining (1897-1944) a budapesti skót misszió mártírja. Magyarország német megszállása után nőket és gyerekeket bújtatott, de később velük együtt deportálták Auschwitzba, ahol meggyilkolták. Naplóját és életének titkait rokona, az új-zélandi újságírónő Lynley Smith kutatta ki és adta közre nemrég az Egyesült Államokban.

A magyar olvasók most találkozhatnak először a megrendítő történettel. A kötet a Magyar Holokauszt Emlékévben jelenik meg.

Jane Haining születésének 100. évfordulóján a Világ Igaza címmel adóztak emlékének, 2010-ben a Fővárosi Közgyűlés döntése értelmében a pesti rakpart egyik szakasza a nevét viseli.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A missziótól a mártírságig ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A missziótól a mártírságig ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  264
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  340 gr
  ISBN:
  9789632275581
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2581572 / 1140891
  Translator:


  TAGS:
  Online A missziótól a mártírságig ebook, könyvet A missziótól a mártírságig FB2, Download A missziótól a mártírságig PDF , Download A missziótól a mártírságig MOBI, Online A missziótól a mártírságig könyvet, ingyenes letöltések A missziótól a mártírságig IPhone, Online könyvet A missziótól a mártírságig PDF, ingyenes A missziótól a mártírságig DJVU, ingyenes letöltések A missziótól a mártírságig TXT, letöltések A missziótól a mártírságig RTF, Online A missziótól a mártírságig FB2 , e-könyvet A missziótól a mártírságig letöltések TXT, ingyenes A missziótól a mártírságig letöltések könyvet, e-könyvet A missziótól a mártírságig download MOBI, letöltések A missziótól a mártírságig IPad, olvas A missziótól a mártírságig MOBI, olvas A missziótól a mártírságig DOC, ingyenes A missziótól a mártírságig AWZ, Download e-könyvet A missziótól a mártírságig iPad , ingyenes A missziótól a mártírságig DJVU, Download A missziótól a mártírságig e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A missziótól a mártírságig DVD, olvas A missziótól a mártírságig TXT, Book A missziótól a mártírságig letöltések DJVU, A missziótól a mártírságig letöltések könyvet ingyenes, A missziótól a mártírságig letöltések könyvet pdf ingyenes, A missziótól a mártírságig pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A missziótól a mártírságig pdf ingyenes, A missziótól a mártírságig letöltések könyvet epub ingyenes, A missziótól a mártírságig ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply