A Merza-unoka

Doboss Gyula - A Merza-unoka

"1957 februárjában egy húszéves fiú egy nyugat-magyarországi kisvárosban megismerkedik egy tizenhét éves lánnyal. Viharos szerelmük tragikusan megszakad, a forradalmár fiatalembert életveszélyes lőtt sebbel szökteti át a határon mentőautóban dr. Anker sebészprofesszor. A fiú azt hiszi, hogy – igaz, önvédelemből – megölte az orgazdát, szerelme, Nelli gyámját.
A Merza-unoka A Merza-napló (Magyar Napló, 2014) folytatása, elmélyítése. Szintén mozaikos szerkezetű, asszociatíve is építkező, fiktív és dokumentumelemeket szintetizáló regény és oral history – túl a posztmodern technikák tanulságain és divatján. Újdonság az előző könyvhöz képest az itt végighúzódó bűnügyi szál. Zsül, aki irodalomtörténész, s egyben főhősként az egyik narrátor is, a maga sajátosan hullámzó, hol bohém-könnyelmű, hol szigorú, sőt keserű világlátásával tárja elénk élete fontos mozzanatait, fordulópontjait. Családi dokumentumok, levelek, emlékfoszlányok fel- és beidézése szövi át az alaptörténetet, melyben a férfilélek kalandjairól olvasunk: szerelmekről, szakmai küzdelmekről – a huszadik század második felének változékony hazai légkörében.
A regényben álmok, víziók, olvasmány- és filmélményekre történő utalások adnak lebegő realitást a felismerhetően valós eseményeknek, figuráknak.
"A Könyv Magyarul!


Letöltések A Merza-unoka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Merza-unoka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  304
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9786155195419
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2701290 / 1167360  TAGS:
  Online A Merza-unoka ebook, könyvet A Merza-unoka FB2, Download A Merza-unoka PDF , Download A Merza-unoka MOBI, Online A Merza-unoka könyvet, ingyenes letöltések A Merza-unoka IPhone, Online könyvet A Merza-unoka PDF, ingyenes A Merza-unoka DJVU, ingyenes letöltések A Merza-unoka TXT, letöltések A Merza-unoka RTF, Online A Merza-unoka FB2 , e-könyvet A Merza-unoka letöltések TXT, ingyenes A Merza-unoka letöltések könyvet, e-könyvet A Merza-unoka download MOBI, letöltések A Merza-unoka IPad, olvas A Merza-unoka MOBI, olvas A Merza-unoka DOC, ingyenes A Merza-unoka AWZ, Download e-könyvet A Merza-unoka iPad , ingyenes A Merza-unoka DJVU, Download A Merza-unoka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Merza-unoka DVD, olvas A Merza-unoka TXT, Book A Merza-unoka letöltések DJVU, A Merza-unoka letöltések könyvet ingyenes, A Merza-unoka letöltések könyvet pdf ingyenes, A Merza-unoka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Merza-unoka pdf ingyenes, A Merza-unoka letöltések könyvet epub ingyenes, A Merza-unoka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply