A merénylet

Yasmina Khadra - A merénylet

A terrorizmus fenyegető jelenléte kísért Yasmina Khadra világhírű regényében, amely a közel-keleti arabizraeli konfliktust mutatja be egy férfi történetén keresztül. Az arab származása kényszereiből kitört Amín álomba illő körülmények között él: sikeres orvos, jómódú tel-avivi polgár, szerető és szeretett férj, megbízható barát. Egy öngyilkos merénylet azonban egyetlen villanás alatt zúzza porrá idilljét. A sérültek ellátásában kimerült sebészt a rendőrség arra kéri, azonosítsa a felesége holttestét, akiről kiderül, hogy maga volt a merénylő. A gyászában és értetlenségében fuldokló férj ámokfutásszerű nyomozásba kezd, hogy kiderítse, ki és mi vette rá imádott feleségét arra, hogy gyermekek életét kioltva hirdesse azokat a palesztin szabadságelveket, amelyeknek otthon sosem adott hangot. A nyomozás megrendítő eredményekhez vezet, s a sebész szeméről végül lehull a hályog. De miféle tisztánlátás az, amely a történet végén rá vár? Miféle ébredés? Vagy miféle álom?

Yasmina Khadra, az algériai származású, női álnév mögé rejtőző szerző a terrorizmus elleni harcot személyesen tapasztalta meg közel négy évtizedes katonai szolgálata során. Az írónak nem az a szerepe, hogy döntőbíró legyen – vallotta Khadra saját regényéről -, hanem a hibákra kell rámutatnia, az emberi tényező szeizmográfja kell hogy legyen. Megértetni valamit szép dolog, ám érzékennyé tenni a másikat ez még remekebb.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A merénylet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A merénylet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  218
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  330 gr
  ISBN:
  9789636432560
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2219049 / 1075143
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A merénylet ebook, könyvet A merénylet FB2, Download A merénylet PDF , Download A merénylet MOBI, Online A merénylet könyvet, ingyenes letöltések A merénylet IPhone, Online könyvet A merénylet PDF, ingyenes A merénylet DJVU, ingyenes letöltések A merénylet TXT, letöltések A merénylet RTF, Online A merénylet FB2 , e-könyvet A merénylet letöltések TXT, ingyenes A merénylet letöltések könyvet, e-könyvet A merénylet download MOBI, letöltések A merénylet IPad, olvas A merénylet MOBI, olvas A merénylet DOC, ingyenes A merénylet AWZ, Download e-könyvet A merénylet iPad , ingyenes A merénylet DJVU, Download A merénylet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A merénylet DVD, olvas A merénylet TXT, Book A merénylet letöltések DJVU, A merénylet letöltések könyvet ingyenes, A merénylet letöltések könyvet pdf ingyenes, A merénylet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A merénylet pdf ingyenes, A merénylet letöltések könyvet epub ingyenes, A merénylet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply