A menedzsment alapjai


A Budapesti Gazdasági Főiskola alaptankönyvcsaládjának e tagja a bolognai folyamat szellemében átalakuló képzés megindításához kíván hozzájárulni, biztosítva az első ciklusú felsőfokú képzés alapozó tantárgya, a menedzsment tananyagát. A kötet elsődleges célja az, hogy segítse a hallgatók eligazodását a vezetés módszertani és gyakorlati kérdéseiben, amelyekkel a munka világában szembesülhetnek – akár mint beosztottak, akár mint leendő vezetők. A mű ismerteti a menedzsment szerepét és feladatait, a különböző szervezeti rendszereket, a jellemző vezetési stílusokat és a vezető legfontosabb képességeit. Kifejti a stratégiai menedzsment és a vezetői kommunikáció lényegét, a problémamegoldás és a döntéshozatal folyamatát. Tárgyalja a menedzsment és a környezet egymásra hatását, külön fejezetet szentelve a globalizáció kihívásaira adható menedzsmentválaszoknak. A függelékben található feladatok és esettanulmányok elősegítik az ismeretanyagban való alaposabb elmélyülést.A Könyv Magyarul!


Letöltések A menedzsment alapjai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A menedzsment alapjai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  352
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  680 gr
  ISBN:
  9789633946695
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2122976 / 1021099  TAGS:
  Online A menedzsment alapjai ebook, könyvet A menedzsment alapjai FB2, Download A menedzsment alapjai PDF , Download A menedzsment alapjai MOBI, Online A menedzsment alapjai könyvet, ingyenes letöltések A menedzsment alapjai IPhone, Online könyvet A menedzsment alapjai PDF, ingyenes A menedzsment alapjai DJVU, ingyenes letöltések A menedzsment alapjai TXT, letöltések A menedzsment alapjai RTF, Online A menedzsment alapjai FB2 , e-könyvet A menedzsment alapjai letöltések TXT, ingyenes A menedzsment alapjai letöltések könyvet, e-könyvet A menedzsment alapjai download MOBI, letöltések A menedzsment alapjai IPad, olvas A menedzsment alapjai MOBI, olvas A menedzsment alapjai DOC, ingyenes A menedzsment alapjai AWZ, Download e-könyvet A menedzsment alapjai iPad , ingyenes A menedzsment alapjai DJVU, Download A menedzsment alapjai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A menedzsment alapjai DVD, olvas A menedzsment alapjai TXT, Book A menedzsment alapjai letöltések DJVU, A menedzsment alapjai letöltések könyvet ingyenes, A menedzsment alapjai letöltések könyvet pdf ingyenes, A menedzsment alapjai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A menedzsment alapjai pdf ingyenes, A menedzsment alapjai letöltések könyvet epub ingyenes, A menedzsment alapjai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply