A mémgépezet

Susan Blackmore - A mémgépezet

A mém kifejezést Richard Dawkins használta először nagy sikerű könyvében, Az önző génben, és ezzel jókora követ hajított a genetika nem éppen nyugodt állóvizébe. Azt az ötletet vázolta fel ugyanis, hogy ha a gének az örökletes biológiai tulajdonságok másolókódjai, akkor talán a kultúrának is vannak ilyen replikátorai, amelyek egységeit mémeknek nevezhetnénk. Szerinte szüntelenül másoljuk egymást, és a törzsfejlődés folyamán voltaképpen az utánzás emelte ki az embert a többi főemlős közül. Ahogy a gének a DNS-molekulákban kódolt utasítások, a mémek az emberi agyba és tárgyakba például könyvekbe, képekbe, hidakba és mozdonyokba rejtett másolási utasítások. Megtudhatjuk, hogy óriási agyunk kifejlődésében és az emberi nyelv keletkezésében is döntő szerepet játszottak a kulturális gének.A Könyv Magyarul!


Letöltések A mémgépezet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A mémgépezet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14.5 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  368
  Cover:
  HARDCOVER,
  ISBN:
  9635475047
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2001
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A mémgépezet ebook, könyvet A mémgépezet FB2, Download A mémgépezet PDF , Download A mémgépezet MOBI, Online A mémgépezet könyvet, ingyenes letöltések A mémgépezet IPhone, Online könyvet A mémgépezet PDF, ingyenes A mémgépezet DJVU, ingyenes letöltések A mémgépezet TXT, letöltések A mémgépezet RTF, Online A mémgépezet FB2 , e-könyvet A mémgépezet letöltések TXT, ingyenes A mémgépezet letöltések könyvet, e-könyvet A mémgépezet download MOBI, letöltések A mémgépezet IPad, olvas A mémgépezet MOBI, olvas A mémgépezet DOC, ingyenes A mémgépezet AWZ, Download e-könyvet A mémgépezet iPad , ingyenes A mémgépezet DJVU, Download A mémgépezet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A mémgépezet DVD, olvas A mémgépezet TXT, Book A mémgépezet letöltések DJVU, A mémgépezet letöltések könyvet ingyenes, A mémgépezet letöltések könyvet pdf ingyenes, A mémgépezet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A mémgépezet pdf ingyenes, A mémgépezet letöltések könyvet epub ingyenes, A mémgépezet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply