A melankolikus forradalom

Lieve Joris - A melankolikus forradalom

Lieve Jons, a Hollandiában élő belga-flamand írónő ma Európa egyik legjelentősebb "utazási írója"; ez a magyar irodalomban viszonylag kevésbé honos műfaji megjelölés azt a fajta irodalmat jelöli, amely egyként tartalmazza az útleírás, a riport, a történeti és szociográfiai esszé és a történetmesélés elemeit, előadásmódja regényszerűen cselekményes, eszközei egyértelműen szépirodalmiak. Joris maga "non-ficton-regénynek" nevezi a maga sajátos műfaját. Könyveinek jelentős része Afrikáról és a Közel-Keletről szól, több jelentős irodalmi díj nyertese, műveit számos nyelvre lefordították, világszerte kiadják és olvassák
A melankolikus forradalom című riportkötete, amely több kiadást ért meg, és ugyancsak jelentős irodalmi díjakat nyert, az 1989-90-es magyarországi rendszerváltás krónikája, és annak 20. évfordulója alkalmából jelenik meg magyarul. A szerző Konrád György műveinek hatására látogatott ide, aztán magával ragadta a rendszerváltás sodró hangulata, és 1989 és 1990 tavasza között négyszer járt Magyarországon. Felemelő pillanatok, tragikus események, és melankolikus hangulatok szemtanúja és résztvevője lesz.A Könyv Magyarul!


Letöltések A melankolikus forradalom ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A melankolikus forradalom ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  316
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  380 gr
  ISBN:
  9789636932022
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2207000 / 1062881
  Translator:


  TAGS:
  Online A melankolikus forradalom ebook, könyvet A melankolikus forradalom FB2, Download A melankolikus forradalom PDF , Download A melankolikus forradalom MOBI, Online A melankolikus forradalom könyvet, ingyenes letöltések A melankolikus forradalom IPhone, Online könyvet A melankolikus forradalom PDF, ingyenes A melankolikus forradalom DJVU, ingyenes letöltések A melankolikus forradalom TXT, letöltések A melankolikus forradalom RTF, Online A melankolikus forradalom FB2 , e-könyvet A melankolikus forradalom letöltések TXT, ingyenes A melankolikus forradalom letöltések könyvet, e-könyvet A melankolikus forradalom download MOBI, letöltések A melankolikus forradalom IPad, olvas A melankolikus forradalom MOBI, olvas A melankolikus forradalom DOC, ingyenes A melankolikus forradalom AWZ, Download e-könyvet A melankolikus forradalom iPad , ingyenes A melankolikus forradalom DJVU, Download A melankolikus forradalom e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A melankolikus forradalom DVD, olvas A melankolikus forradalom TXT, Book A melankolikus forradalom letöltések DJVU, A melankolikus forradalom letöltések könyvet ingyenes, A melankolikus forradalom letöltések könyvet pdf ingyenes, A melankolikus forradalom pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A melankolikus forradalom pdf ingyenes, A melankolikus forradalom letöltések könyvet epub ingyenes, A melankolikus forradalom ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply