A megszabadított Jeruzsálem


Torquato Tasso (1544-1595) nemcsak az olasz, hanem a világkultúrának is kiemelkedő alakja tartós, máig élő hírnevét elsősorban ezen eposzának köszönheti. A történet a keresztes háborúk korában játszódik, amikor az egész keresztény világ összefog, hogy a Szent Sírt visszaszerezzék a muzulmánoktól. Bár a háború már hat éve zajlik, a keresztes hadak még nem jutottak el Jeruzsálemhez. Isten akkor elküldi Gábriel arkangyalt a frank vezérhez, hogy vezetésével kezdjék meg a város ostromát. Ezzel az eseménnyel veszi kezdetét az eposz, melyben keresztények és pogányok állnak egymással szemben, tragikus és megható szerelmek szövődnek, s véletlenek és csodás események sora követi egymást.
Hárs Ernő fordításában, Prof. Király Erzsébet tanulmányával és jegyzeteivel.A Könyv Magyarul!


Letöltések A megszabadított Jeruzsálem ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A megszabadított Jeruzsálem ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  538
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  740 gr
  ISBN:
  9789632773346
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2465475 / 1094851
  Translator:


  TAGS:
  Online A megszabadított Jeruzsálem ebook, könyvet A megszabadított Jeruzsálem FB2, Download A megszabadított Jeruzsálem PDF , Download A megszabadított Jeruzsálem MOBI, Online A megszabadított Jeruzsálem könyvet, ingyenes letöltések A megszabadított Jeruzsálem IPhone, Online könyvet A megszabadított Jeruzsálem PDF, ingyenes A megszabadított Jeruzsálem DJVU, ingyenes letöltések A megszabadított Jeruzsálem TXT, letöltések A megszabadított Jeruzsálem RTF, Online A megszabadított Jeruzsálem FB2 , e-könyvet A megszabadított Jeruzsálem letöltések TXT, ingyenes A megszabadított Jeruzsálem letöltések könyvet, e-könyvet A megszabadított Jeruzsálem download MOBI, letöltések A megszabadított Jeruzsálem IPad, olvas A megszabadított Jeruzsálem MOBI, olvas A megszabadított Jeruzsálem DOC, ingyenes A megszabadított Jeruzsálem AWZ, Download e-könyvet A megszabadított Jeruzsálem iPad , ingyenes A megszabadított Jeruzsálem DJVU, Download A megszabadított Jeruzsálem e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A megszabadított Jeruzsálem DVD, olvas A megszabadított Jeruzsálem TXT, Book A megszabadított Jeruzsálem letöltések DJVU, A megszabadított Jeruzsálem letöltések könyvet ingyenes, A megszabadított Jeruzsálem letöltések könyvet pdf ingyenes, A megszabadított Jeruzsálem pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A megszabadított Jeruzsálem pdf ingyenes, A megszabadított Jeruzsálem letöltések könyvet epub ingyenes, A megszabadított Jeruzsálem ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply