A meggyőzés tudománya


Mindannyian szeretnénk érvényesíteni az akaratunkat – akár azt akarjuk elérni, hogy a vevők tőlünk vásároljanak, a beszállítóink jó áron kínálják a portékájukat, a beosztottjaink önállóbban dolgozzanak, vagy hogy a házastársunk vacsorával várjon haza. Ahelyett, hogy a megszokott taktikáinkat alkalmaznánk, amelyek vagy működnek (vagy sem), fordítsuk inkább a javunkra a pszichológia és az agykutatás eredményeit, és ösztönözzünk másokat arra, hogy megtegyék – sőt meg akarják tenni – azt, amit szeretnénk.
Ebben a könyvben megismerkedhetünk az embereket motiváló hét hajtóerővel, az ezekkel kapcsolatos kutatásokkal és a kiaknázásukra alkalmas konkrét stratégiákkal.
Susan Weinschenk PhD-fokozattal rendelkezik viselkedéspszichológiából. Harmincöt éves pályafutása során üzleti szituációkban alkalmazta az emberi viselkedés pszichológiai kutatásának eredményeit. Számos könyv szerzője, világszerte népszerű előadó, a Fortune magazin 1000-es listáján szereplő vállalatok, oktatási intézmények, kormányszervezetek és non-profit szervezetek tanácsadója.A Könyv Magyarul!


Letöltések A meggyőzés tudománya ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A meggyőzés tudománya ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  HVG Könyvek kiadó
  Number of Pages:
  280
  Kötés:
  puhatáblás, ragasztókötött
  Weight:
  370 gr
  ISBN:
  0509000962610
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  SL#2105193887  TAGS:
  Online A meggyőzés tudománya ebook, könyvet A meggyőzés tudománya FB2, Download A meggyőzés tudománya PDF , Download A meggyőzés tudománya MOBI, Online A meggyőzés tudománya könyvet, ingyenes letöltések A meggyőzés tudománya IPhone, Online könyvet A meggyőzés tudománya PDF, ingyenes A meggyőzés tudománya DJVU, ingyenes letöltések A meggyőzés tudománya TXT, letöltések A meggyőzés tudománya RTF, Online A meggyőzés tudománya FB2 , e-könyvet A meggyőzés tudománya letöltések TXT, ingyenes A meggyőzés tudománya letöltések könyvet, e-könyvet A meggyőzés tudománya download MOBI, letöltések A meggyőzés tudománya IPad, olvas A meggyőzés tudománya MOBI, olvas A meggyőzés tudománya DOC, ingyenes A meggyőzés tudománya AWZ, Download e-könyvet A meggyőzés tudománya iPad , ingyenes A meggyőzés tudománya DJVU, Download A meggyőzés tudománya e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A meggyőzés tudománya DVD, olvas A meggyőzés tudománya TXT, Book A meggyőzés tudománya letöltések DJVU, A meggyőzés tudománya letöltések könyvet ingyenes, A meggyőzés tudománya letöltések könyvet pdf ingyenes, A meggyőzés tudománya pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A meggyőzés tudománya pdf ingyenes, A meggyőzés tudománya letöltések könyvet epub ingyenes, A meggyőzés tudománya ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply