A megfigyelő nem lát semmit

Edith Anderson - A megfigyelő nem lát semmit

Az amerikai születésű berlini újságírónő 1967-68-ban, húszévi távollét után másfél évet töltött és dolgozott szülőhazájában, az Egyesült Államokban, pontosabban New Yorkban. Erről a másfél évről számol be egyéni hangú, naplószerű riportkönyvében, amely az NDK-ban már két kiadást ért meg. Könyve különösen azért érdekes, mert az írónő belülről ismeri New York világát, és élményeit őszintén, kendőzetlenül ábrázolja. Éles szemmel, érzékeny csápokkal figyeli a rég nem látott környezetet, a rokonokat, az egykori barátokat, ismerősöket, s mint dolgozó nő, lakásbérlő, színházi és filmbemutatók látogatója, a metrón tülekedő utas éli másfél esztendeig a nagyváros hétköznapjait. Tapasztalatait élénken, okosan, friss rácsodálkozással eleveníti meg. Mindezen túl a könyv azért is sikerre számíthat, mert a szórakoztató és tanulságos élménybeszámolót egy szerelmi kaland is színezi.A Könyv Magyarul!


Letöltések A megfigyelő nem lát semmit ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A megfigyelő nem lát semmit ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13 x 19 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  401
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9632702433
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1976
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A megfigyelő nem lát semmit ebook, könyvet A megfigyelő nem lát semmit FB2, Download A megfigyelő nem lát semmit PDF , Download A megfigyelő nem lát semmit MOBI, Online A megfigyelő nem lát semmit könyvet, ingyenes letöltések A megfigyelő nem lát semmit IPhone, Online könyvet A megfigyelő nem lát semmit PDF, ingyenes A megfigyelő nem lát semmit DJVU, ingyenes letöltések A megfigyelő nem lát semmit TXT, letöltések A megfigyelő nem lát semmit RTF, Online A megfigyelő nem lát semmit FB2 , e-könyvet A megfigyelő nem lát semmit letöltések TXT, ingyenes A megfigyelő nem lát semmit letöltések könyvet, e-könyvet A megfigyelő nem lát semmit download MOBI, letöltések A megfigyelő nem lát semmit IPad, olvas A megfigyelő nem lát semmit MOBI, olvas A megfigyelő nem lát semmit DOC, ingyenes A megfigyelő nem lát semmit AWZ, Download e-könyvet A megfigyelő nem lát semmit iPad , ingyenes A megfigyelő nem lát semmit DJVU, Download A megfigyelő nem lát semmit e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A megfigyelő nem lát semmit DVD, olvas A megfigyelő nem lát semmit TXT, Book A megfigyelő nem lát semmit letöltések DJVU, A megfigyelő nem lát semmit letöltések könyvet ingyenes, A megfigyelő nem lát semmit letöltések könyvet pdf ingyenes, A megfigyelő nem lát semmit pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A megfigyelő nem lát semmit pdf ingyenes, A megfigyelő nem lát semmit letöltések könyvet epub ingyenes, A megfigyelő nem lát semmit ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply