A megfagyott idő I.


Az idő őrli az éveket, percekből lesz a végtelen, és minden úgy pereg, mint malomban a liszt. Az íróknak az a dolguk, hogy ezt a száguldást megragadják, és a szavak segítségével örökre megállítsák. Ez olyan, mint amikor a sebesen zúgó folyó nulla fok alatt lelassul, majd megáll, mintha fagyhalált szenvedne, pedig él. Azt tartja a fáma, hogy nincs régebbi egy tegnapi újságnál. Lám,a modernkor ezt is felülírta, s alaposan megcáfolta, hiszen a mai újság is régi, mondjuk az internet hírszolgálatához képest. A világ kezdi az egyidejűségét élni, sőt, talán a hírek olykor megelőzik a valóságot is. Ezért döntöttem úgy, hogy befagyasztom az időt, megállítom az eseményeket. Remélem, hogy az így megdermesztett írásaim egy kort tükröznek, és megörökítenek. Mert ha nincs emléke a múltnak, akkor jövő sincs.A Könyv Magyarul!


Letöltések A megfagyott idő I. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A megfagyott idő I. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  604
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  1120 gr
  ISBN:
  9789633540916
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2229191 / 1083659  TAGS:
  Online A megfagyott idő I. ebook, könyvet A megfagyott idő I. FB2, Download A megfagyott idő I. PDF , Download A megfagyott idő I. MOBI, Online A megfagyott idő I. könyvet, ingyenes letöltések A megfagyott idő I. IPhone, Online könyvet A megfagyott idő I. PDF, ingyenes A megfagyott idő I. DJVU, ingyenes letöltések A megfagyott idő I. TXT, letöltések A megfagyott idő I. RTF, Online A megfagyott idő I. FB2 , e-könyvet A megfagyott idő I. letöltések TXT, ingyenes A megfagyott idő I. letöltések könyvet, e-könyvet A megfagyott idő I. download MOBI, letöltések A megfagyott idő I. IPad, olvas A megfagyott idő I. MOBI, olvas A megfagyott idő I. DOC, ingyenes A megfagyott idő I. AWZ, Download e-könyvet A megfagyott idő I. iPad , ingyenes A megfagyott idő I. DJVU, Download A megfagyott idő I. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A megfagyott idő I. DVD, olvas A megfagyott idő I. TXT, Book A megfagyott idő I. letöltések DJVU, A megfagyott idő I. letöltések könyvet ingyenes, A megfagyott idő I. letöltések könyvet pdf ingyenes, A megfagyott idő I. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A megfagyott idő I. pdf ingyenes, A megfagyott idő I. letöltések könyvet epub ingyenes, A megfagyott idő I. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply