A Medúza-amulett

Robert Masello - A Medúza-amulett

Robert Masello új thrillerében David Franco, a zseniális, de szkeptikus ifjú kutató egy legendás műtárgy nyomába ered: egy amulettet keres, amelyet Benvenuto Cellini, a reneszánsz Itália kézművesmestere készített. Az amulettet a szépsége mellett a varázsereje teszi értékessé, ugyanakkor igen veszedelmesnek tartják.

Az egyszerű nyomozásnak induló kaland intrikák szövevényévé válik. Franco Loire menti kastélyokban és római palazzókban kutat a kincs után, hogy megfejtsen egy rejtélyt, amely ősidők óta foglalkoztatja az emberiséget.

A tudós egy sötét titkokat ismerő, gyönyörű firenzei lányt hív segítségül, s orgyilkosokkal a nyomában néz szembe egy sokkal erősebb gonosszal, mint amitől rémálmaiban rettegett. Lélegzetelállító fordulatokban bővelkedő utazásuk Chicago utcáitól a nagy francia forradalom káoszáig vezet.

Egy regény, amelyben a történelmi tények találkoznak az irodalmi kreativitással, és a lehetetlen félelmetes valósággá válik. A Medúza-amulett Cellini művéhez hasonlóan egyedi alkotás, éppen olyan vonzó, mint amilyen ijesztő, és éppen olyan monumentális, mint amilyen merész.

Robert Masello az Egyesült Államok egyik legsikeresebb történelmi és misztikus krimi írója, regényeit 15 nyelvre fordították le. A magyar közönség Az Einstein-prófécia és A Romanov-kereszt címmel megjelent regényein keresztül ismerhette eddig meg.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Medúza-amulett ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Medúza-amulett ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  ISBN:
  9786155759208
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2018
  Commodity code:
  2713497 / 1173767
  Translator:
  Farkas Veronika
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online A Medúza-amulett ebook, könyvet A Medúza-amulett FB2, Download A Medúza-amulett PDF , Download A Medúza-amulett MOBI, Online A Medúza-amulett könyvet, ingyenes letöltések A Medúza-amulett IPhone, Online könyvet A Medúza-amulett PDF, ingyenes A Medúza-amulett DJVU, ingyenes letöltések A Medúza-amulett TXT, letöltések A Medúza-amulett RTF, Online A Medúza-amulett FB2 , e-könyvet A Medúza-amulett letöltések TXT, ingyenes A Medúza-amulett letöltések könyvet, e-könyvet A Medúza-amulett download MOBI, letöltések A Medúza-amulett IPad, olvas A Medúza-amulett MOBI, olvas A Medúza-amulett DOC, ingyenes A Medúza-amulett AWZ, Download e-könyvet A Medúza-amulett iPad , ingyenes A Medúza-amulett DJVU, Download A Medúza-amulett e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Medúza-amulett DVD, olvas A Medúza-amulett TXT, Book A Medúza-amulett letöltések DJVU, A Medúza-amulett letöltések könyvet ingyenes, A Medúza-amulett letöltések könyvet pdf ingyenes, A Medúza-amulett pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Medúza-amulett pdf ingyenes, A Medúza-amulett letöltések könyvet epub ingyenes, A Medúza-amulett ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply