A másik télapó

Lázár Ervin - A másik télapó

A másik Télapó puttonyában Lázár Ervin két téli meséje rejtőzik, a szerzőtől megszokott játékos, vidám, megindító hangnemben, Szalma Edit kedves rajzaival.

"- Mit is mondtál, miből raktatok nagy tüzet hideg teleken, amikor gyerek voltál Rácpác-egresen?
– Rőzséből – nyögöm, és a dobhártyámon már dörömbölnek a fagyhalál bimbamjai.
– Azt is hoztam! – kiált Télapó.
– Mit?
– Rőzsetüzet.
– Már hogy hoztál volna, kedves Télapó, amikor nincs is több zsebed?
– De-de! – mondja büszkén, és megfordul.
Tényleg! A farzseb!
Kedves szülők, csak farzsebes nadrágot vegyetek a gyerekeiteknek!"
A Könyv Magyarul!


Letöltések A másik télapó ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A másik télapó ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  34
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  212 gr
  ISBN:
  9789632274119
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2239428 / 1093957
  Illustrated by:


  TAGS:
  Online A másik télapó ebook, könyvet A másik télapó FB2, Download A másik télapó PDF , Download A másik télapó MOBI, Online A másik télapó könyvet, ingyenes letöltések A másik télapó IPhone, Online könyvet A másik télapó PDF, ingyenes A másik télapó DJVU, ingyenes letöltések A másik télapó TXT, letöltések A másik télapó RTF, Online A másik télapó FB2 , e-könyvet A másik télapó letöltések TXT, ingyenes A másik télapó letöltések könyvet, e-könyvet A másik télapó download MOBI, letöltések A másik télapó IPad, olvas A másik télapó MOBI, olvas A másik télapó DOC, ingyenes A másik télapó AWZ, Download e-könyvet A másik télapó iPad , ingyenes A másik télapó DJVU, Download A másik télapó e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A másik télapó DVD, olvas A másik télapó TXT, Book A másik télapó letöltések DJVU, A másik télapó letöltések könyvet ingyenes, A másik télapó letöltések könyvet pdf ingyenes, A másik télapó pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A másik télapó pdf ingyenes, A másik télapó letöltések könyvet epub ingyenes, A másik télapó ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply