A marketingtervezés gyakorlati útmutatója

Suzanne Bosze Irving - A marketingtervezés gyakorlati útmutatója

A szakkönyv rendkívül hasznos segédeszközt jelent a marketingszakembereknek a tervezési folyamat minden szakaszában: az alapvető stratégia kialakításától kezdve a tervezés folyamatán és gyakorlati alkalmazásán át egészen a piac ellenőrzéséig. Úgy vezeti végig az olvasót a marketingtervezés folyamatán, hogy a végeredmény a lehető legjobb marketingterv legyen. A marketinges szakismeretekkel nem rendelkező üzletemberek számára ez a kötet olyan eszköz, amelynek segítségével könnyen elsajátíthatják a marketingszakemberek sajátos gondolkodásmódját.
Philip Kotler

Bősze Zsuzsa marketingkönyve valóban az, amit a címe takar: gyakorlati útmutató a marketingtervezéshez. Napjainkban egyre több kis- és közepes vállalkozás ismeri fel, hogy csak tudatos marketingmunkával tud eredményes lenni a piacon.
Ez a könyv a marketing elméletét hétköznapi egyszerűséggel fogalmazza meg, és konkrét gyakorlati útmutatással segít eligazodni a marketingdöntések rendszerében. Az elemzési, előrejelzési és döntési módszereket áttekinthetően, könnyen érthetően írja le, ezáltal az olvasó számára egyszerűen alkalmazhatónak tűnik. A tervezési eljárás menetét végigkövetve összeáll a valóban gyakorlatorientált marketingterv. Ha valamely vállalkozás adataival dolgozunk, ha a valós információkat építjük be az algoritmusba, a végén rendelkezésünkre áll a cég marketingterve. Ezzel válik a könyv nagyon jól használhatóvá valamennyi vállalkozás számára, hiszen lehetővé teszi a szisztematikus marketingtervezést ott is, ahol nem áll rendelkezésre önálló marketing- vagy tervezési osztály.
Ajánlom továbbá a könyv felhasználását az oktatásban, hogy a marketingképzés gyakorlatközelibbé váljon, és a marketinget tanulók megértsék a különböző elemzési és döntési módszerek gyakorlati hasznát, valamint alkalmazási lehetőségét.
Dr. Kandikó József, a Magyar Marketing Szövetség elnöke, főiskolai tanár

Okos, lényegre törő, könnyen használható könyv. A szerző azoknak akart a kedvében járni, akik nem kérnek a témát olykor övező ködösítésből, inkább pontos szakmai részletekre kíváncsiak. Jó szívvel ajánlom marketingszakemberek és más területen működőknek egyaránt.
Dávid Péter sajtófőnök, Philip Morris Magyarország

Suzanne Bősze Irving, a MARFIN International elnöke 25 éves nemzetközi piackutatói, piacelemzői és marketingtervezői szakmai tapasztalattal rendelkezik. Egyetemi tanulmányait a Bécsi Egyetemen végezte, majd a New York-i Egyetem posztgraduális üzleti képzésében is részt vett. Széles körű szakmai ismeretekkel rendelkezik: dolgozott Hollandiában, a Philips vállalat európai központjában, ezenkívül külső szaktanácsadóként részt vett számos amerikai bank és nemzetközi vállalat, illetve márka marketingstratégiájának kialakításában.
Rendszeresen tart menedzsertréningeket és egyetemi előadásokat többek között a budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. A Hungarian-American Chamber of Commerce of Miami elnöke, illetve a washingtoni Hungarian Economic Advisory Council tagja.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A marketingtervezés gyakorlati útmutatója ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A marketingtervezés gyakorlati útmutatója ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  19 x 24 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  315
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9637910816
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2001
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A marketingtervezés gyakorlati útmutatója ebook, könyvet A marketingtervezés gyakorlati útmutatója FB2, Download A marketingtervezés gyakorlati útmutatója PDF , Download A marketingtervezés gyakorlati útmutatója MOBI, Online A marketingtervezés gyakorlati útmutatója könyvet, ingyenes letöltések A marketingtervezés gyakorlati útmutatója IPhone, Online könyvet A marketingtervezés gyakorlati útmutatója PDF, ingyenes A marketingtervezés gyakorlati útmutatója DJVU, ingyenes letöltések A marketingtervezés gyakorlati útmutatója TXT, letöltések A marketingtervezés gyakorlati útmutatója RTF, Online A marketingtervezés gyakorlati útmutatója FB2 , e-könyvet A marketingtervezés gyakorlati útmutatója letöltések TXT, ingyenes A marketingtervezés gyakorlati útmutatója letöltések könyvet, e-könyvet A marketingtervezés gyakorlati útmutatója download MOBI, letöltések A marketingtervezés gyakorlati útmutatója IPad, olvas A marketingtervezés gyakorlati útmutatója MOBI, olvas A marketingtervezés gyakorlati útmutatója DOC, ingyenes A marketingtervezés gyakorlati útmutatója AWZ, Download e-könyvet A marketingtervezés gyakorlati útmutatója iPad , ingyenes A marketingtervezés gyakorlati útmutatója DJVU, Download A marketingtervezés gyakorlati útmutatója e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A marketingtervezés gyakorlati útmutatója DVD, olvas A marketingtervezés gyakorlati útmutatója TXT, Book A marketingtervezés gyakorlati útmutatója letöltések DJVU, A marketingtervezés gyakorlati útmutatója letöltések könyvet ingyenes, A marketingtervezés gyakorlati útmutatója letöltések könyvet pdf ingyenes, A marketingtervezés gyakorlati útmutatója pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A marketingtervezés gyakorlati útmutatója pdf ingyenes, A marketingtervezés gyakorlati útmutatója letöltések könyvet epub ingyenes, A marketingtervezés gyakorlati útmutatója ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply