A marketingkutatás alapjai

Gyulavári Tamás - Mitev Ariel Zoltán - Neulinger Ágnes - Neumann-Bódi Edit - Simon Judit - Szűcs Krisztián - A marketingkutatás alapjai

A marketing alapja a piacismeret, a megismerés módja a kutatás. Ezt a szemléletet valamennyi marketinggel – piaccal, fogyasztóval, márkával – foglalkozó szakembernek el kell sajátítania, ahogyan fontos tisztában lennie módszertanának alapjaival is. Az általam nagyra becsült szerzői csapat alapos szakmaisággal, lényegre törő és olvasmányos stílusban mutatja be a kutatás szerepét a marketingben, veszi sorra módszereit, és ad elgondolkodtató, követésre ösztönző gyakorlati példákat. E remek könyvet – tananyagként és szakirodalomként – szívből ajánlom minden leendő és gyakorló szakembernek, aki kutatóként, megrendelőként vagy az eredmények felhasználójaként kapcsolatba kerül a kutatással.

Jakab Áron, a Piackutatók Magyarországi Szövetségének elnöke

Jóleső érzéssel ajánlom ezt a könyvet a jövő szakembereinek. A marketingkutatás alapjai című tankönyv hozzájárul a hazai közgazdászok képzésének magas színvonalához. Ez számunkra azért is fontos, mert a Nielsen, ahogy a világ több mint száz országában, úgy Magyarországon is tervszerűen keresi és fejleszti a tehetséges, rátermett fiatalokat, a piackutatók utánpótlását. Biztos vagyok benne, hogy felkészültségüket, pozitív hozzáállásukat ez a tankönyv is erősíti.

Szalókyné Tóth Judit, ügyvezető igazgató, Nielsen Magyarország
A Könyv Magyarul!


Letöltések A marketingkutatás alapjai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A marketingkutatás alapjai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  346
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  474 gr
  ISBN:
  9789630595285
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2583223 / 1141459
  Series:


  TAGS:
  Online A marketingkutatás alapjai ebook, könyvet A marketingkutatás alapjai FB2, Download A marketingkutatás alapjai PDF , Download A marketingkutatás alapjai MOBI, Online A marketingkutatás alapjai könyvet, ingyenes letöltések A marketingkutatás alapjai IPhone, Online könyvet A marketingkutatás alapjai PDF, ingyenes A marketingkutatás alapjai DJVU, ingyenes letöltések A marketingkutatás alapjai TXT, letöltések A marketingkutatás alapjai RTF, Online A marketingkutatás alapjai FB2 , e-könyvet A marketingkutatás alapjai letöltések TXT, ingyenes A marketingkutatás alapjai letöltések könyvet, e-könyvet A marketingkutatás alapjai download MOBI, letöltések A marketingkutatás alapjai IPad, olvas A marketingkutatás alapjai MOBI, olvas A marketingkutatás alapjai DOC, ingyenes A marketingkutatás alapjai AWZ, Download e-könyvet A marketingkutatás alapjai iPad , ingyenes A marketingkutatás alapjai DJVU, Download A marketingkutatás alapjai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A marketingkutatás alapjai DVD, olvas A marketingkutatás alapjai TXT, Book A marketingkutatás alapjai letöltések DJVU, A marketingkutatás alapjai letöltések könyvet ingyenes, A marketingkutatás alapjai letöltések könyvet pdf ingyenes, A marketingkutatás alapjai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A marketingkutatás alapjai pdf ingyenes, A marketingkutatás alapjai letöltések könyvet epub ingyenes, A marketingkutatás alapjai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply